STARTSIDA     FOTO     KONTAKT 

medvetslös

    DATUM: 2008-08-31, KLOCKSLAG: 19:14:46

Jag är sinnesjukt trött efter dagens baravader! Börjar bli riktigt hunrig också. Blir grillade kyckligklubbor, bröd & sallad idag.

Fredde är här & ska bli gaddad av boyfriend. Men för min del blir det mys med katterna i soffan framför TV'n & kanske kika på bilderna från idag. Vi får se vad jag orkar helt enkelt. men givetvis får ni också ett smakprov isåfall! Ska ner & duscha nu, sen börja med maten.

Full rulle

    DATUM: 2008-08-30, KLOCKSLAG: 22:05:59

Hunnit med en del faktiskt sen jag uppdaterade sist. Blev som sagt en shoppingrunda, fast Anna stannade hemma med hjärnskakning den stackaren! Ja, jag säger då det, ridsport är farligt! Innan vi shoppade åkte vi inom Sandra & hämtade en väska med makeup. En STOR väska med makeup! Hon är ju utbildad mua.

Blev en kofta från Ginatricot, undies från H&M, matchande set givetvis & en cool brun hoodie utan luva & med hög krage istället

Efter vi kom hem körde jag & Emmelie ut & hämtade den lille, så underbar han är! Lugn, harmonisk, trygg & fruktansvärt social! Han & Harley är redan bästa vänner, nåja nästan iallafall!
Mamma kom på middag senare & sen kom även en vän till oss, drack kaffe & satt & snackade skit fram tills nu!

Så nu är det sängen som gäller. Behöver verkligen min beautysleep tills imorgon! Spännade, spännande!
Sov gott raringar!

morgonmys

    DATUM: 2008-08-30, KLOCKSLAG: 09:11:06


Jag bara älskar mina morgonstunder. Dem är livsviktiga! Ätit en skål citronfil & en knäckemacka till frukost & nu dricker jag en välbehövlig kopp kaffe. Somnade kanske vid halv två två inatt & gick upp åtta imorse. Har redan unnit dussha också! Ska ju iväg med tjejerna på en shoppingtur idag. Tänkte ringa Emmelie vid halv tio & se om hon är männsika efter gårdagen. Det blev utgång för hennes del!

Ååh, idag kommer lilla taikon hem till oss. Undra hur de andra katterna reagerar? Hoppas att det kommer gå bra!


klockan tickar

    DATUM: 2008-08-30, KLOCKSLAG: 00:40:42


Sjukt lång dag. Danne är här & har käkat middag med oss. Grabbarna har gaddat lite & jag har mest gjort ingenting. Ska upp vid åtta imorgon, så jag får väl snart krypa ner i sängen.

Imorgon gäller lite shopping med tjejerna, för att sen köra & hämta Taikon, vårt nya lilla tillskott i familjen. Senare kommer mamma på middag. Undra vad jag ska bjuda henne  på?

Godnatt alla!

tgif

    DATUM: 2008-08-29, KLOCKSLAG: 09:23:17

Nu ska jag packa ihop mig själv & sticka till en tjejkompis som jag inte har träffat på evigheter. Vi ska fika & snacka lite skit, sen är det dags för mig att jobba kl. 12.

Så underbart skönt att jag är ledig i helgen & som grädden på moset bjuder denna helgen på lite roligheter i fotoväg! Mer om det sen. Har suttit med Emmelies bilder som vi tog i fredags & pillat lite & druckit en jättekopp med hett citronte. Men nu är det dags att dra! Ska föra över bilderna till den externa ikväll då jag förmodligen behöver utrymmet på datorn på söndag!

Hoppas ni har en underbar dag idag! Puss på er.

Triss i Emmelie

    DATUM: 2008-08-29, KLOCKSLAG: 08:33:50
Emmelie är fruktansvärt naturlig & vacker! Hon gör jobbet enklare för mig! ;-)










Foto: Jag
Modell: Emmelie

Första bilden på Emmelie

    DATUM: 2008-08-28, KLOCKSLAG: 22:24:18


Foto: Jag
Modell: Emmelie


Jag ber om ursäkt för den dåliga kvalitén, men det blir så när jag laddar upp dem här!

fullt upp för min del

    DATUM: 2008-08-28, KLOCKSLAG: 20:33:35


Har haft en sjuk dag idag. Dagen startade med att jag försov mig. Vaknade en kvart innan jag skulle köra till jobb, för mobilen kunde inte förmå sig att fungera imorse. Vilket resulterade i en grymt stressad Emelie. Och det ledde till att jag på någon jäkla vänster tappade min mobil i kaffekoppen när jag skulle låsa ytterdörren. Herrejesus vilken dag jag har haft!

Nu måste jag fortsätta att gå igenom alla bilder efter fredagens session. Ska se om jag hinner redigera några också.

home sweet home

    DATUM: 2008-08-27, KLOCKSLAG: 21:58:59


Äntligen hemma efter en sjukt lång dag på jobbet! Åkte till mamma direkt när jag slutat, för att ge henne det svart kuvertet. Ett till lilla mormor med. Nu sitter jag med en skål rykande het soppa. Ska kila ner i duschen sen när jag ätit.

M har köpt ett sånt där gnistgaller till den öppnaspisen, så idag har vi för första gången eldat i den. Sjukt mysigt!

Ledsen för dålig uppdataering de senaste dagarna, men jag har haft sjukt mycket på schemat. Puss & godnatt raringar!

Snart dags

    DATUM: 2008-08-27, KLOCKSLAG: 11:16:32

Snart är det dags för mig att åka till jobb. Slutar vid åtta ikväll. Har registrerat mig hos Manpower & ringt ett viktigt samtal. Men inget svar. Får hoppas på att hon ringer upp idag! Så nu ska jag bara ta på mig ett par byxor, dricka upp mitt kaffe sen bär det av.

Hoppas ni har en kanondag sötnosar!

Är det nu såhär?

    DATUM: 2008-08-27, KLOCKSLAG: 09:17:25


Idag vaknade jag upp med det faktum att Annie reser bort idag & kommer inte hem för ens om åtta månader! Superkul för henne tråkigt för mig! Men vi får mejla & prata med varandra i den mån det går. Kommer sakna henne väldigt mycket. Appropå rese, så kom min mamma nog hem inatt med flyget! Hoppas hon har haft det bra.

Nu sitter jag & äter frukost. Citronfil & päron! Mums!

Lång dag

    DATUM: 2008-08-27, KLOCKSLAG: 00:15:38

Det har varit en otroligt lång dag & det känns o kroppen. Det känns som om tiden både flugit förbi & krupit fram. Fått gjort en massa nyttiga saker iallafall. Tvättat en maskin tvätt, storhandlat, fikat hos en kompis (som jag för övrigt spöade i bowling på Wii), träffat tjejerna & ätit middag med dem & boyfriend, diskuterat & planerat inför helgen. Pust, nu är jag minsann trött.

Jobb imorgon till 20.15, vi får se hur det går.

Efterlysning

    DATUM: 2008-08-26, KLOCKSLAG: 11:06:24

Jag söker nytt jobb! Någon som har några tips? Jobbar för tillfället på ett klädesföretag som säljare i butik, men vill byta till något som har med antingen; kontorsarbete (ekonomi, marknadsföring redovisning, allmänt papperarbete eller liknade), barn eller handikappsomsorgen. Men är givetvis öppen för annat. Behöver tips!

Morgonstund

    DATUM: 2008-08-26, KLOCKSLAG: 10:12:20

har ibland guld i mun. Sovit som en stock hela natten. Riktigt skönt. Idag är det grått & mulet & vad passar då inte bättre än en god kopp kaffe under filten i soffan?

Ska nog åka & handla hem lite mat senare, ska se om Emmelie ska med för då hade vi ju kunnat köra inom en gamal kompis på vägen dit & fikat!  Fast tvätten måste jag nog också hinna med idag. Usch & fy.

Nä, nu ska jag njuta av morgonen som är kvar.


GOD NATT!

    DATUM: 2008-08-25, KLOCKSLAG: 23:24:37

Nä, nu kastar ja in handduken för idag. Sov gott sötnosar! Kommer mer imorn!
Puss!

Extern hårddisk

    DATUM: 2008-08-25, KLOCKSLAG: 18:16:07


Fasiken vilken bra dag det har varit! Fick ju hem en externhårddisk också. Vad glömsk jag är! Den är på 500 Gb. Suveränt att panta över alla bilder på, så slipper dem ta plats på Acer'n.

Tack snälla Linus för den!

Vilken dag!

    DATUM: 2008-08-25, KLOCKSLAG: 18:13:59

Nyss hemkommen från vår rundtur idag. Blev alla ställen. Hittade en massa fina saker här & var men köpte inte så mycket. Blev lite smått & gott på IKEA, bland annat två glasskålar, en stooor gryta,en lampa, två krukor till sovrummet & blommor till dem. Ett par rosa Björn Borg boxer blev det också.

Nu är det kaffapaus som gäller, sen ska jag köra hem & laga mat & mysa med kisarna då boyfriend inte är hemma. Soppa blir det för min del!

Just det! Köpte ju en tripod-stativ till min systemare också!

Stunden innan

    DATUM: 2008-08-25, KLOCKSLAG: 08:53:24


Ska snart sticka mot Jimmy & Martina. Ligger i sängen & myser med en kopp te medans regnet öser ner utanför. Jag & katterna har en riktig mysstund. Då får vi se om jag hittar något på IKEA. Vi behöver massor, men nu står det helt still & jag kan inte komma på en enda sak. Jo, alla dyra saker vi behöver.

Den här är jag sugen på! Men vilken färg?



Go Jane!

    DATUM: 2008-08-24, KLOCKSLAG: 23:09:55

Hittade precis världens bästa sida! Go Jane har sjukt låga priser. Frakten är väl sisådär. Men du kan ändå komma undan riktigt billigt. That's the way we like it, huh?


Ynka 25.99$ (ca. 156 SEK)
vintage colorblock tube dress



Du klickar hem dess finingarna för endast 18.99$ (ca. 114 SEK)

canvas reptile buckle heel


Snart en ny dag & en ny vecka

    DATUM: 2008-08-24, KLOCKSLAG: 22:39:48


Ser ut som om min måndag kommer bli en rolig sådan!  Förutom att det är en vecka till innan det är måndag igen, så har jag lite roliga saker att göra & se fram emot den kommande veckan.

Imorgon blir det först frukost på trädgårdscaféet, sen bär det av till ljuvliga IKEA, kanske netonnet (vilket jag tänker föreslå när vi ändå är i Malmö), mediamarkt & Nova. Hoppas på några riktigt finfina fynd! hade behövt åka till apoteket också & köpa Revaxör! Står inte ut en dag till med sprakandet i örat!




Plus i kassan!

    DATUM: 2008-08-24, KLOCKSLAG: 18:17:39


Bli medlem på gratissidor -> få pengar. Köp saker via Plus i Kassan's hemsida -> få pengar! Hur smart sida som helst. När du tjänat ihop 200 SEK får du utbetalat det på ditt konto! Busenkelt & sjukt bra när man kanske har lite ont om det!

Söta Emmelie

    DATUM: 2008-08-24, KLOCKSLAG: 17:06:00


 

Jag & Emmelie gjorde som sagt en session i fredags, men väntar fortfarande på min externa hårddisk så att jag kan titta på bilderna. Jag får liksom inte plats med alla bilder på datorn. Den blir sjukt långsam! Så här är en gammal bild från vår första (läs min första) session.

bloody sunday

    DATUM: 2008-08-24, KLOCKSLAG: 09:34:29

Ny dag, nya tag! jobb idag till 16.00, sen kommer jag hem till ett tomt hus. Boyfriend ska fira sin kusin i Malmö. Så då tar jag tillfället i akt & sätter mig framför datan & planerar lite. behöver slänga iväg ett par mejl & så.
Sen är jag ledig tre hela helger i rad. Det är fan inte illa. :)

Har ju som sagt lite på gång, så nästa helg kommer förmodligen bli jätte spännande! Hoppas allt går i lås & ingen drar sig ur.

Nu är det en kopp kaffe som gäller, så jag kan ruska liv i mig själv denna gråa söndag!


slapp-lördag

    DATUM: 2008-08-23, KLOCKSLAG: 22:18:25

Nu har jag nickat till i soffan hundra gånger! Nu är det dax för oss att säga godnatt till varandra här hemma. & jag till er! Puss & godnatt!

Sen middag

    DATUM: 2008-08-23, KLOCKSLAG: 19:48:23


När jag kom hem från jobbet slängde vi oss i soffan & mös en stund. Till & med katterna. Sen åkte vi till & handlade lite småsaker vi behövde & nu står middagen i ugnen. Kålpudding, kokt potatis & svampsås! Mums! Sen blir det lite chips & dippa om vi orkar.

Är verkligen helt slut. Vet inte vad det är med min kropp, en infektion kanske? Nä, nu ska jag fortsätta läsa mina favvis-bloggar! Puss!

Regn, regn & åter regn

    DATUM: 2008-08-23, KLOCKSLAG: 11:04:32

Känns som om himeln har öppnat sig här nere i Skåne. Regnet bara öser ner. Hade varit super mysigt om man hade varit ledig så man hade kunnat kura ihop sig i soffan under en filt hela dagen. Men jobbet kallar för min del.  Kort dag både idag & imorgon i och för sig.

Fotorundan gick bra igår. Har inte hunnit titta på bilderna än. Väntar nog tills jag fått min externa hårddisk. Dem tar alldeles för stor plats på den stationära. Så ni får vänta ett tag till! :)

like the style

    DATUM: 2008-08-22, KLOCKSLAG: 08:47:59


Foto: Jag
Modell: Anna L

(bilden är oredigerad)

väckt ur min skönhetssömn

    DATUM: 2008-08-22, KLOCKSLAG: 08:44:11

Svärmor fick äran att väcka mig idag. Ringde exakt 08.15: Du jag läste på din blogg att du ska träffa Emmelie vid 10-11, du har väl inte glömt mig?!

M's mamma är frisör & jag ska dit & bli vacker igen, så det gör inget att du väckte mig. Skönhetssömn är bara skitsnack, man blir fan inte snyggare av att lilgga i sängen & lata sig! ;-)

 

spännande planer

    DATUM: 2008-08-21, KLOCKSLAG: 22:32:14

Hade en sjukt mysig kväll med boyfriend. Han drog med mig på malmöfestivalen, åt riktigt gott libanesiskt käk & strosade runt bland alla knallar. Hittade inget spännade, mest skit alltihopa. Men det är så mysig att bara gå hand i hand & titta på folket omkring en. Stannade vid en av gågatornas kaffebarer & köpte en god vanlijlatte. Strosade lite till, sen åkte vi hem.

På morgondagens schema står en fotosession med Emmelie. Så jag får gå upp i tid & packa ihop mig själv & allat annat som ska med. Hon kommer vid 10-11 snåret. Vi har ju dessutom dragit ihop lite fler "fotografer & modeller" till ett senare projekt. Allt är inte spikat så vi sätter punkt här. ;-) Vill ju inte avslöja för mycket. Tihi.

Nä, nu ska jag krypa ner med boyfriend & mysa lite innan det är sovdags!


ännu en bild på anna

    DATUM: 2008-08-21, KLOCKSLAG: 16:10:55
Jag bombar er med bilder på Anna, men jag är väldigt nöjd med många av dem. Min andra session jag gör överhuvudtaget. Så det får ni helt enkelt tåla! ;-)



Foto: Jag
Modell: Anna L

(alla bilder är oredigerade)

äntligen hemma

    DATUM: 2008-08-21, KLOCKSLAG: 16:03:59


Kort dag på jobb idag. Riktigt skönt eftersom jag är ledig imorn! :) M sa att jag skulle vara färdig vid femsnåret, för han skulle ta med mig ut på äventyr, som han så fint uttryckte det. Jag älskar överraskningar, men samtidigt blir jag så himla nervös. Men men, vi får se vad han ska ta med mig på. God middag ute kanske? Eller bara något mys?

Kan inte nog för många gånger berömma Hannah's fina arbete med min nya design! Är supernöjd.

bad vs. good

    DATUM: 2008-08-21, KLOCKSLAG: 08:25:39




VS.



Foto: Jag
Modell: Anna L

(alla bilder är oredigerade)

NY DESIGN!

    DATUM: 2008-08-21, KLOCKSLAG: 08:19:59

Söta Hannah har gjort en design till mig! & hon förstod mig precis när jag flummande om hur jag ville ha den! Superglad är jag, tusen tack Hannah. Ska bara hitta en profilbild,, vilket inte är det enklaste. Har typ 5 bilder på mig själv där jag inte ser klok ut. Jag får helt enkelt ta lite bilder på mig nu i dagarna!



i'm alive

    DATUM: 2008-08-20, KLOCKSLAG: 09:30:49

Tro det eller ej! Men har haft sjukt mycket att göra dessa dagar. Har dessutom sträckt mig, vid skuldran! Jag är en riktig klant. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, för Emmelie kommer snart över för frukost. Supermysigt!

middag hos mamma

    DATUM: 2008-08-18, KLOCKSLAG: 17:08:42


Nu har jag knepat & knåpat här hemma med lite roligheter. Städat & bäddat rent. Till och med tvättat lite!  Är faktiskt nöjd med mig själv om man får säga det! ;-)

Nu är det dags att åka hem till mamma & äta middag & säga hej då. Den gottegrisen åker till Bulgarien imorgon!

Ska fortsätta att pyssla med lite grejer när jag kommer hem. Får absolut inte glömma att mejla Hannah!

mondayblues

    DATUM: 2008-08-18, KLOCKSLAG: 12:10:24

Sov lääänge idag! Ända till 10.00, eller ja länge för att vara mig. :) Hunnit äta frukost & mailat lite med Hannah ang. min nya design. Fick se ett första utkast idag! Jag blev jätte nöjd. Bara en del små saker som ska ändras!
Ska skicka iväg en förfrågan till en fotograf också. Har lite roliga planer på gång nu.

Tänkte tvätta lite, bässa rent & kanske köra ett var här i huset med snabeldraken. Tänkte även sätta mig ner & göra en liten planering inför kommande fest! Vill inte säga för mycket då ingen vet om något än. Sjukt kul när man har lite bollar i luften & roliga saker på gång!

Ska nog läsa på lite om PS också. Så jag vet hur skiten fungerar. ;-)

bakis-söndags-mys

    DATUM: 2008-08-17, KLOCKSLAG: 21:28:19

Mycket har hänt på "ingen tid".

Gårkvällen var helt galet skoj & oväntad. Vilket man har fått betala för idag. Åkte in en sväng till Malmö igår efter vi ätit, vinat, snackat lite skit & vinat lite till. Vi hade iallafall hur trevligt som helst! & sent blev det.

Idag har jag jobbat till 16.00 vilket var superjobbigt med en hejdundrans huvudvärk. Resten av dagen & kvällen har spenderats i soffan, växelvis laptopen & TV'n. Eftersom min mage (resten av mig med för den delen) inte har mått hundra, var jag sugen på riktig mild & skonsam mat. Vad blev det då? Givetvis min hemmagjorda kött- & grönsakssoppa. Kröp upp i soffan med boyfriend & sörplade i mig den salta & varma soppan & åt två knäckemackor med ost på!

Nu ligger Naia i min famn & sover som en stock. Jag borde verkligen följa hennes exempel.

50 år

    DATUM: 2008-08-16, KLOCKSLAG: 10:10:42


Kom just på att Madonna fyller 50 år idag. Då får vi ju gratulera legenden! Hipp hipp hurra!
Hon är lätt en av dem skummaste personerna som existerat.



psst

    DATUM: 2008-08-16, KLOCKSLAG: 10:06:43


Jag har verkligen blivit dålig på att uppdatera på senaste. Men så kan det vara. Vi kan ju säga att jag har haft ett fullspäckat schema med en massa roligheter. (haha!)

Fått gjort lite morgonsysslor, gjort en lunchlåda till jobbet & tagit fram räkorna så att de tinar tills ikväll. Jag & Martina ska äta räkor & dricka vin! Det ska bli supertrevligt! Stackars boyfriend som inte tycker om räkor, men det löser sig! Vi får göra något annat smarrigt till honom.

Nu ska jag dricka kaffe så att jag piggnar till innan jobb!

inspiration

    DATUM: 2008-08-15, KLOCKSLAG: 10:23:28

Tack svärmor, skönt att se dig med gullunge! Love!

När jag läser alla de 20 bloggar jag följer dagligen blir jag så himla inspirerad till att själv blogga & jag blir glad. Konstigt att andras liv man följer via en dataskärm kan göra en så upplivad. Man läser Tumadres blogg & får en längtan efter att ha egna barn eller så läser man Blondinbellas & önskar att man var en lika stark affärskvinna som hon faktiskt är.

Mitt liv är ju nästan lika glamouröst som deras. Dock utan alla event, äventyr & pengar, haha ;-)





malmoe

    DATUM: 2008-08-15, KLOCKSLAG: 08:22:20

Jahapp, fredag igen! Dock jobbar jag kvällen idag & hela helgen & nästa helg för den delen, så wtf. Drygt. Hade noll inspiration till att skriva igår. Så jag drar gårdagens händelser lite snabbt. Emmelie kom vid nio, vi åt frukost & drack kaffe. Sen kom Sandra, så då lirade vi lite Guitar Hero & annat. Sandra & jag åkte in till BYN (!) och shoppade lite. Jag fick hätte fina presenter utav henne! Tusen tack snäckan!
Käkade lite på kvällen, sen åkte Sandra. Så, det var torsdagen i korthet.

Idag? Då börjar ju malmöfestivalen! Sjukt. Borde egentligen åka dit någon dag. Får se om det finns tid nästa vecka!



onsdag

    DATUM: 2008-08-13, KLOCKSLAG: 09:02:29

Nu på morgonen har jag småfixat här hemma, alla morgonrutiner, ny mat & nytt vatten till katterna, rensa deras låda, damsuga runt den, plockat undan & lite så. Hunnit göra mig själv färdig dessutom. Så nu tänker jag bara njuta av mitt citronte framför TV'n tills jag ska köra till jobb.

Jag ska INTE glömma min matlåda idag igen!



Glömde jag nämna att jag är stor i maten på jobb?

värk & trötthet

    DATUM: 2008-08-12, KLOCKSLAG: 21:42:59

Legat i soffan hela tiden sen jag kom hem. Nästan. Har fruktansvärt ont i kroppen. Varenda muskel värker. Framförallt högra knäet. Fan vad man kan blir trött på livet. Tur att det, för dem flesta är övergående. Kanske piggare & gladare imorgon?

Nä sov gott alla. Vill bara att dessa dagarna ska vara över.

en ängel till himmeln

    DATUM: 2008-08-12, KLOCKSLAG: 08:55:38

Hoppas du sover så sött nu Ulla. Nu kan du spela, sjunga & dansa i himmeln. Jag lovar,  en dag kommer jag också att komma för att se dig uppträda!

Vila i största frid Ulla Türsch.


allt & inget

    DATUM: 2008-08-11, KLOCKSLAG: 22:20:38
Intervjun gick bra idag, skönt som sören. De skulle höra av sig nästa vecka om det fanns något ledigt. Så det är bara & vänta & se. Blev fika med Martina & en runda till IKEA. Fick hem lite fina saker faktiskt! Efteråt kom Jimmy med sitt playstation, då blev det middag & en massa spelande. Sjukt kul!

Nu är det duschen som gäller, sen rakt ner i sängen. Jobb imorn!

boxning

    DATUM: 2008-08-11, KLOCKSLAG: 08:26:17


Tydligen sänder dem bara boxning på morgonen från OS. Jag vet inte hur det är med tidsskillnaden? Jag tycker iallafall att det är rätt roligt att titta på. Men det gör ont i hela kroppen när jag ser dem slåss. Man sitter & spänner hela kroppen & rycks med i slagen. Haha.

Efter jag varit i Furulund tänkte jag åka hem till min bror & se om han inte kan fixa min iBook, tangenterna funkar inte som dem ska?Jag måste ha kommit åt någon inställning omedvetet.
Martina ska också till Furulund, fast hon ska inte vara där förens 14.00, sen ska vi nog ses & fika & givetvis skvallra om hur det gått för oss. Hon har ju nog en säkrare plats än jag. Så jag kan bara hoppas det går väl för oss båda.


Hur många timmar fram eller bak är dem i Kina?


Morgonstund

    DATUM: 2008-08-11, KLOCKSLAG: 08:07:35

Klätt på mig, plattat håret & ätit frukost. Bara lite make & ytterkläder, sen är jag redo.
Nu ska jag bara ladda upp inför idag. Håll tummarna för mig! Idag är dagen med stort D för mig. Kanske betyder detta en enorm förändring i min tillvaro. Till det bättre. Jag hoppas & tror på mig själv, detta ska bara gå!



bildbombar

    DATUM: 2008-08-10, KLOCKSLAG: 22:45:44

Stackars Hannahs inkorg på mejlen & stackars henne. Jag är bildbombar-tagen! Hon behöver ju bilder att lägga in i min nya header. Hon ska ju hjälpa mig med en design! ÄNTLIGEN! Supergulligt av henne verkligen.

Men datorn krånglar & är sådär störigt slö. Usch.

ordning & reda

    DATUM: 2008-08-10, KLOCKSLAG: 18:46:04
Har hunnit sova lääänge, tvätta, fikat, fixat med bilder, storhandlat & nu fikar jag igen. Söndagar är bra dagar för sånt här! Därav den dålig uppdateringen idag!

smakprov

    DATUM: 2008-08-09, KLOCKSLAG: 23:53:51

Två smakprov från dagens övning!



Foto: Jag
Modell: Anna L

Anna med sin fallenhet för detta, gör det tusen gånger enklare för mig som fotograf!

(Alla bilder är helt oredigerade)

puuh

    DATUM: 2008-08-09, KLOCKSLAG: 23:16:20



Har laddat upp alla bilder nu & gått igeonm dem. jag är jätte nöjd! Verkligen. Detta är min andra session jag gör. Nu ska jag bara fixa till dem i PS. Om jag klarar det vill säga. För mig är detta en utmaning som heter duga, med stort D. Men fan vad kul vi har haft idag, jag stormtrivs verkligen bakom kameran!

Herrejesus, vad har jag gett mig in på? ;-)

tiden räcker inte till

    DATUM: 2008-08-09, KLOCKSLAG: 20:40:59

Jag får aldrig tiden att räcka till till allt jag vill göra & hinna med. Inget direkt fenomen, men attans så störigt ibland. Det blev en session med Anna idag iallafall. Vi kom fram till att vädret funkade visst! Jag packade ihop mina grejer & åkte ut till Anna, där jag lade hennes makeup & grejade med håret. Vi bestämde oss för att köra längs Kävlingeån. En del riktigt coola platser! Nu tänkte jag ladda upp alla bilder på datan & installera PS. Hoppas det blev några bra. Så jag har & göra ikväll.

Grabbarna ska tatuera, så dem har också fullt upp ikväll!

frukost, check!

    DATUM: 2008-08-09, KLOCKSLAG: 10:16:20

Nu är frukosten avklarade denna lördag. Anna ringde innan & tyckte det blåste för mycket, så vi får se om det blir nått. Trist! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för idag.

Jag & M kikar på OS i Peking, boxning just nu. Är sådär roligt faktiskt!


Tävling!

    DATUM: 2008-08-09, KLOCKSLAG: 00:30:33


Jag är med och  tävlar om en fotografering med Emelie Ohlsson!
Tävla du med! Klicka [här]!

morgondagens planer

    DATUM: 2008-08-08, KLOCKSLAG: 23:30:08


Ser ut som att jag har lite fotroplaner inför morgondagen. Anna ville bli plåtad & jag gör det mer än gärna då jag verkligen måste öva, öva, öva!
Jag ska packa fotoväskan & en del makeup, mest för att kompletera hennes egen makeup-neccessär! Har inte riktigt bestämt om vi ska köra tema eller spontant. Anna bjuder iallafall på en god brunch som start innan plåtningen, så då kommer nog allt gå som smort.

Hade velat prova lite Kate Moss inspirerade bilder i svartvitt. Men vi får se vad vi tar oss för!


rastlös men trött

    DATUM: 2008-08-08, KLOCKSLAG: 17:46:38


En lite knepig kombo det där. Man vill göra en massa men vet varken vad eller om man har ork till det? Skönt att det är fredag iallafall. Ikväll hade egentligen vart perfekt för att hitta på något då vi båda är lediga & har sovmorgon imorn, för på söndag så är det som sagt tävling i Halmstad som gäller.

Fick hem PS idag! Sjukt najs, nu ska det bara installeras & läras! ,-)


ocean

    DATUM: 2008-08-08, KLOCKSLAG: 09:00:06
Nä, slutslöat framför datan, nu sticker jag till jobb! Hörs igen när jag kommer hem!


Simirishamn, 26 juli



Foto: Jag
EOS 40D

t g i f

    DATUM: 2008-08-08, KLOCKSLAG: 08:29:27


Thank god it's friday & att jag är ledig i helgen! Riktigt skönt. Vi får se vad helgen kommer att bjuda på. En del renovering av badtummet kanske & M kör tävling på söndag i Halmstad. Givetvis ska kameran med! Provskjuta för första gången på hojen. Kommer bli en utmaning!

Jag måste verkligen lära mig kameran & att redigera. Men det är inte det enklaste här i världen när jag inte har någon runt omkring mig som kan hjälpa mig. Broren skickade en PS skiva med jobbposten igår, så den bör komma idag! Tack älskade du!

Någon som kan & vill hjällpa mig en bit på traven?


rekord!

    DATUM: 2008-08-07, KLOCKSLAG: 22:48:50

 Idag har jag haft besökar-rekord! Superroligt. Hela 70 stycken besökare, vilket är WOW med stora bokstäver, då det annars brukar ligga runt en 15 stycken om dagen!

Det gör en jätte glad iallafall, man blir liksom peppad, får en kick att vilja fortsätta! Så tack alla söta!
Nu ska jag sova, öppning imorgon!

hemma igen

    DATUM: 2008-08-07, KLOCKSLAG: 21:25:15


Skönt att komma hem till gossugna katter när man varit borta hela dagen! Mina älskade krabater!
Duschat & plockat undan lite smått här hemma, så nu ska jag bara sitt på häcken & göra ingenting. Surfa runt lite, måste ju kolla in tradera! Superviktigt ;-) & givetvis, läsa alla favorit bloggarna innan läggdags!

skräpmat

    DATUM: 2008-08-07, KLOCKSLAG: 19:15:15

Precis käkat en kebabtallrik hemma hos Eric & Johanna! Gott som sören. Men ack så dåligt för magen. Bokade förresten en tid hos frissan! Måste göra något åt min risbuske. Eller frissan & frissan, boyfriend's mamma! ;-)

Vad gör alla ikväll?

Rolig bild på söta Emmelie!



Foto:
Jag
EOS 40D

lunch

    DATUM: 2008-08-07, KLOCKSLAG: 13:14:34


(klicka på bilden för att få den större)
Foto: Jag
EOS 40D


Väntar på att min sjukt lyxiga micromat ska bli färdig!  (^.^,) Suttit en del på kontoret & fixat med papper & bankning. Fick världens huvudvärk, vet inte om det beror på den dåliga luften vi har där inne? Blir kanske bättre med mat i magen & en huvudvärkstablett! :)

packat & nästan klart

    DATUM: 2008-08-07, KLOCKSLAG: 08:54:15

Foto: Jag
EOS 40D

Bjuder på en söt bild på min fina Emmelie såhär innan jobb!


Nu ska jag packa ner laptopen & bege mig till jobb! Kommer antagligen få packa upp en mängd varor, vårt lager skriker "kom & hjälp mig att dö". Men det är roligt att se höstnyheterna som kommer in! 

Någon som har semster fortfarande? Eller ska ha kanske?

oh gosh!

    DATUM: 2008-08-07, KLOCKSLAG: 07:57:56


Är riktigt trött idag faktskt! Men, en lång dag på jobb har jag framför mig så nog om det. Jag har ätit lite dålig frukost dem senaste dagarna, har inge aptit längre, hungern kommer fört efter att jag varit vaken ett par timmar? Får iallafall bli en kopp blåbärste nu!

Brukar ni äta frukost direkt på morgonen?

Simirishamn, Juli



Foto:
Jag
EOS 40D

JAG VANN!!

    DATUM: 2008-08-06, KLOCKSLAG: 22:16:10

Helt sjukt! Jag vann, JAG VANN VERLKIGEN det superfina & ovanliga halsbandet som Emelie lottade ut på hennes blogg! Det är fasiken inte alltid jag har den turen! Oerhört glad & tacksam!
Så tusen tack (kan inte säga det nog för många gånger) Emelie för den finfina presenten!

Nä, nu ska jag krypa till kojs, det är en lååång dag imorgon! *hoppar  små glädjeskutt mot sängen*

Sov gott godingar! Puss!

Bjuder på en bild, som är tagen med min nya kamera Canon EOS 40D



Foto: Jag
EOS 40D


i målartagen

    DATUM: 2008-08-06, KLOCKSLAG: 14:12:43


Hunnit med en del vardagssysslor & lunch med Cicci. Den rackaren åker ju till Kreta i två veckor imorgon! Sa till henne att hon gärna fick köpa med sig en flaska Hawiian Tropic till mig! Svårt att få tag på & framför allt dyrt här i Sverige.

Har precis målat färdigt lilla badrummet på ovanvåningen. Jag hämtade en spann med färg i garaget & trodde det var vitfärg. Men ack vad jag bedrog mig. När jag målat kanske hälften av badrummet, tänkte jag att det såg konstigt ut. Det var ju ljusgrå färg jag fått tag i! Men det gör inget, miljoner gånger bättre än den lila färgen som var där innan!

Tänkte kika in på blocket's & ikea's hemsida nu. Vi är på byråjakt!


duktiga jag

    DATUM: 2008-08-06, KLOCKSLAG: 09:49:21


Gutenmorgen alles!

Fick som vanligt inte sova mer än till åtta idag, knappt det. Harley var på goshumör! Men tur var väl det, för nu har jag bådet hunnit städa & damma överallt. Inte på ovanvåningen, men eftersom jag ska måla det lilla badrummet, så tänkte jag att när det är färdigt kan jag städa där också.

Nu luktar här nystädat & nybryggt kaffë. Tänkte jag skulle sätta mig på trappen & njuta av morgonsolen som tittar fram innan jag sätter igång en maskin tvätt! Cicci kommer ju snart dessutom!


bättre än inget

    DATUM: 2008-08-05, KLOCKSLAG: 23:07:38


Älsklingen hade gjort världens godaste varmamackor till oss när jag kom hem ikväll! Så nu är jag mätt & belåten. Kom hem lite senare än vanligt idag dock. Träffade min granne på Maxi efter jag slutat & hon jobbar tydligen där! Vi har inte direkt pratat innan utan bara hälsat & så när vi ses. Sen snackade vi en kvart, tjugo minuter idag. Helcool brud ju! Så jäkla synd att dem ska flytta nu!

Jag har iallafall fått tre finfina kommentarer, trodde nästa jag skulle få liiite fler, för det har ju inte bara vart tre som läst här inne idag. Men, det är bättre än inget, så jag ska inte gnälla, utan bara jävlas lite! ;-)

till den lilla skara läsare jag har!

    DATUM: 2008-08-05, KLOCKSLAG: 11:21:55


Jag har tänkt på en sak. Många utav dem som läser min blogg är mina vänner. Fler vänner än jag trodde faktiskt. Vilket är väldigt positivt! Men (detta underbara men), ingen ger sig tillkänna genom kommentarerna, utan man hör dem säga; -Ja, jag läste det i din blogg.. Ja du skrev det i bloggen.. etc. När man berättar om saker man gjort eller så. Kan ni inte bara lämna ett litet avtryck i kommnetarsfältet också tråkmånsar? Lite kritik tåler ni nog. ;-) Bloggen blir så mycket roligare då ju!

SKRIV EN RAD ELLER TVÅ SÅ ATT JAG VET VEM NI ÄR! ;-)

inspiration to fall '08

    DATUM: 2008-08-05, KLOCKSLAG: 10:16:31
Lite längtar jag nog till hösten!

 
Mary Kate Olsen


 

     Michael Kors show Fall '08, backstage

stormigt värre

    DATUM: 2008-08-05, KLOCKSLAG: 10:02:33


Det blåste nog lite mer än vad jag trodde igår & inatt. Vaknade ett par gånger när det lät som hus & allt skulle dras med. En aning obehagligt faktiskt. Dessutom hade vi inget vatten imorse. Ingen i Svalöv hade nog det? Förmodligen en brunn som svämmat över?

Ringde mamma imosre & skulle fråga henne lite om bokning av flygbiljetter, jag & M ska ju till Stockholm i november! Det slutade med att vi pratade om allt mellan himmel & jord i över en timme!  Tror det behövdes. Älskade mamma! Ett träd (läs stort träd) hade vält i hennes trädgård & lagt sig över min gamla lekstuga & in i grannens trädgård. Sisådär faktiskt.

Nä, nu ska jag brygga min andra kopp te för dagen & njuta en stund innan jobbet kallar.

á la mindre

    DATUM: 2008-08-04, KLOCKSLAG: 22:25:42


Precis när jag skulle åka till jobb, började vädret se ut att ta sig. Skönt tänkte jag. Men ack, så fel jag hade. Nu är det värre än någonsin, det blåser stormstyrka & regnet fullkomligt öser ner. Vi drabbas av ständiga "spänningsfall" & jag är faktiskt lite orolig för dem stora träden här utanför.

Men, jag & boyfriend har haft kräftskiva á la mindre. Jätte gott & supermysigt. Vi tittade på Durham County medans vi åt, jag vill verkligen inte att den serien ska ta slut!

Nä, nu kallar både sängen, boken & boyfriend!

Hoppas ni alla har lika mysigt som jag i ruskvädret! Sov gott sötnosar. Schüss.



plus i kassan

    DATUM: 2008-08-04, KLOCKSLAG: 10:33:27


Blev tipsad om en sajt: Plus i kassan, tänkte att jag ska nog gå in & registrera mig. Jag har aldrig riktigt orkat med sådana sajter, men eftersom det bevisligen funkar kan man ju prova. Alltid kul att få lite extra pengar in på kontot!


kommer det att sluta?

    DATUM: 2008-08-04, KLOCKSLAG: 10:28:46


Regnet bara öser ner & jag önskar att jag vaar ledig så jag kunde krypa upp i soffan med en bra bok, under en mysig filt & bara njuta. Dricka massor med te & gosa med katterna. Hade vait supermysigt.
Men jobbet kallar! Två dagar med jobb till 20.15. Kan hoppas att regnet håller i sig tills på onsdag, då är jag ledig! Låter kanske knäppt, men eftersom här finns en hel del nyttosaker som behövs göras här hemma är solsken inte dete bästa, då vill man bara ligga på stranden & lata sig.

Kanske måla om & fixa i lilla badrummet på onsdag? Jag köpte ju en ny vask med underskåp igår efter jobb. Vill bara få det färdigt! Då är vi ett steg närmre slutet.

I "bo-delen" har vi båda badrummen kvar att fixa som är "stort". Sen är det mest småsaker som ska fixas. Garderober, gästrummet & kontoret ska städas tillexempel.

ruskigt

    DATUM: 2008-08-04, KLOCKSLAG: 08:34:27


Vaknar av att jag trodde vår golvfläkt stod på & blev jätte irriterad men det var som det blåser utanför. Vilket ruskväder
som dragit in över lilla Skåne. När vädret är så här blir man mer än väl medveten om att hösten kommer.  Tänk, det är redan augustimånad. Tiden springer förbi en.

Nu ska jag äta lite jordgubbsfil & dricka en kopp blåbärste i soffan!

lensway

    DATUM: 2008-08-03, KLOCKSLAG: 20:24:36
Jag är verkligen i desperat behov av ett par nya glojärn! Har konstant huvudvärk & yrseln blir bara värre & värre. Optikern säger att det beror på mitt brytningsfe. Kikade in på lensway & tittade runt, de har faktiskt en hel del schyssta bågar. Tänk så smidigt dessutom, kan låna hem bågar som kommer rakt ner i brevlådan, prova dem & bestämma mig, helt gratis! Super smidigt ju! Ingen direkt nyhet, men jag har aldrig velat, jag vill gå till någon som jag kan prata med, som kan ge en goda råd & så. Men jag tror nog jag ska klicka hem några bågar iallafall. Att prova på skadar ju inte!


gadd

    DATUM: 2008-08-02, KLOCKSLAG: 21:03:36


Efter en turbulent dag på jobbet, sitter jag i soffan & kopplar av till ljudet av tatueringsmaskinerna. Inte ett direkt rogivande ljud dock! Haha. Grabbarna är i full gång med sina gaddningar. Knäppa? Ja. Inget snack om saken.

Igår provade jag på min första (!) session tillsammans med Emmelie. Hon är så enkel & naturligt vacker, så för mig är hon perfekt att öva på. Ett stort plus är ju att jag känner henne innan- & utantill. Vilket gör att både hon & jag kan slappna av. Jag behöver verkligen träna stenhårt för att lyckas. Jag behöver (läs måste) dessutom lära mig PS.

En dusch & något att dricka så är jag nog människa igen, är så vansinnigt trött. Jobbar tre dagar till innan jag har en ledig dag igen. Tre långa & tuffa dagar. Eller ja, imorn är väl rätt soft. ;)

Nä, nu ska jag ladda upp bilderna från gårdagen.

get the style!

    DATUM: 2008-08-02, KLOCKSLAG: 08:12:59
Ååh, jag bara älskar the Olsen Twins stil! Ge mig! Ärligt talat så längtar jag efter hösten en aning, lager på lager, varma färger, läderstövlar & grovstickat! Allt detta känns fortfarande helt rätt inför den kommande hösten!




lördag

    DATUM: 2008-08-02, KLOCKSLAG: 08:06:26

Vi drack mängder av kaffe, satt ute i solskenet & snackade strunt, badade 4 gånger, fotade en massa, åt goda knäckemackor & bara mös hela dagen. Så skönt! Har till och med fått lite färg!

Min boyfriend kom lite senare, då grillade vi & drack varsin öl. Behövdes efter en lång dag i solen. Kvällen avrundades med att vi nu mera är märkta för livet. Hejdlöst!

nu sticker jag!

    DATUM: 2008-08-01, KLOCKSLAG: 10:08:11

Det blir poolhäng & kanske en liten roadtrip med Emmelie idag istället! Vill gärna träffa mamma men vi kom fram till, att eftersom hon har semester nu i ett par veckor så kan vi träffas när som i princip. Jag & Emmelie har en tendens att jobba om varandra, så vi ses knappt! 
Så en massa sol, bad, kaffe & skitsnack på dagen, för att avsluta kvällen med grillning är vad som står på mitt schema!

Ha en underbar dag alla, nu sticker jag & kameran mot Jung(eln)! ;)

strålande

    DATUM: 2008-08-01, KLOCKSLAG: 09:34:26


Strålande väder idag igen! Så skönt att jag har fått två soliga dagar. Frågan är vad som gäller för idag. Är rätt sugen på stranden, men vi får se. Ska ringa min söta mamma & se vad hon/dem ska pyssla med idag.



Hannah J

RSS 2.0