STARTSIDA     FOTO     KONTAKT 

My day off.

    DATUM: 2009-01-31, KLOCKSLAG: 21:37:59

Snart är det minsann dax att sminka av sig & krypa ner i sängen. Har varit en lång dag, men vi har fått uträttat en hel del. & här har blivit så fint hemma! Är faktiskt riktigt, riktigt nöjd. Känns dessutom skönt att vi är "färdiga" inredningsmässigt.
Nu är det bara badrummet som är kvar & det kan vi egentligen börja riva närsomhelst. Det är bara orken som ska finnas. Dock är jag så nellad att jag vill sätta igång imorgonkväll! Ska bli sjukt roligt att börja planera & åka & handla badriumsinredning, kakel, klinker, you name it.

Till våren ska vi börja pyssla i trädgården, eftersom det inte finns mer att göra här inne. Förutom källaren då. Men där ska bara målas & lite så. Känner inte för att ha gula & rosa väggar där nere.. ;-)

Thank God It's Friday?

    DATUM: 2009-01-30, KLOCKSLAG: 09:15:28

Ja, eller, nä.. Egentligen är ju detta min lediga helg men ska jobba för en annan på söndag. Känns inte alls kul just nu, men jag får tänka pengar! ;-) Då blir man genast lite piggare på att jobba, haha!

Igår körde jag en trippelfika, jag var helt kaffedarrig på kvällen sen. Först hade jag min morgonfika här hemma, för att sen åka till Emmelie & fika & sist men inte minst så fikade jag kaffe & våfflor inne hos vår granne. Det coolaste var att hon hade en vävstol-al-grande! Tog upp nästa halva vardagsrummet! & deras lilla 2-åring är ju bara så söt!
Ska nog ta det lite lugnt med kaffet idag, behöver vätska i annan form också.. Som inte är vätskedrivande. Hej huvudvärk!

Ikväll blir det nog bara lugnt & skönt här hemma & om jag har lite tur kanske jag kan övertala lille M att vi ska till IKEA imorgon!

By the way, igår var den "officiella" dagen då jag & M förlovade oss. Men vi har haft ringarna sen en vecka tillbaka ungefär. Det var den överraskningen jag fick på nyår, då han så fint tog min hand vid middagen. Jag döööör! Om inte annat så smälte mitt hjärta för typ 4531959682 miljonte gången!


Thursday.

    DATUM: 2009-01-29, KLOCKSLAG: 10:24:25

Det känns som om jag varit uppe i en evighet, men loppan tyckte att matte faktiskt kunde få sova till halv nio idag & det tackar jag för!  Har hunnit med frukost, dusch & morgonkaffe. & nu sitter jag mest & väntar på att snubben från E-ON ska komma. Dem ska nämligen byta ut vår elmätare till en elektronsik så att man inte kan fuska. Haha.
Det komiska är att dom inte har velat byta ut den innan när dom förra ägarna bodde här. Kanske för att dom är typ 100 & vi 20. ;)


Köpte ett par nya ankelboots igår, dock är dem skyhöga
med en klackhöjd på 11 (!) cm, men jag äääälskar dem!

Ankle boot

Godmorgon!

    DATUM: 2009-01-28, KLOCKSLAG: 09:06:40


En jättebild på min Naia!


Som jag skrev igår, behöver jag sömn för att orka med en tiotimmars lång arbetsdag. Men vad gör jag? Jo ligger & läser långt in på natten. Herregud! Det är precis som om jag inte kan sova för att jag vet att jag måste.
Men men, jag får skylla mig själv. Jag borde egentligen göra som M säger, släcka lampan & bara slappna av. Det brukar funka, men så fort TV'n är på eller jag har en tidning eller en bok framför näsan kan jag vara vaken hur länge som helst när jag vet att jag borde sova istället.

Förresten, imorgon är är den officiella dagen för överraskningen jag fick på nyårsafton! Nä, nu ska jag hälla i mig kaffet & köra till jobb! Ha en fin dag!


Kavalitetstid.

    DATUM: 2009-01-27, KLOCKSLAG: 21:56:19

Tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg innan det är dags att krypa i säng. Har min vanliga lååånga jobbdag imorgon, så sömn behövs! Iallafall, igår fikade jag & Emmelie lite hemma hos hennes mamma. Där trivs jag! För att sen handla lite gott & göra en underbart god middag som vi åt hemma hos Emmelie i Ljung.

Idag har vi tagit oss en sväng ut till Nova Lund & shoppat lite. Blev mest saker till hemmet, såsom krukor, växter, en pall med förvaring till hallen & en fotoram från Sia. Men jag köpte en schysst tröja & Emmlie ett par sneakers, så något fick vi! Åkte till Maxi sen & gjorde den vanliga "två-veckors-storhandlingen" av mat. Så nu har jag bestämt att mitt kort har slutat fungera! ;-) Nästan..

Nu natti-natti. Sov gott alla!

Mysdag.

    DATUM: 2009-01-26, KLOCKSLAG: 11:23:16

Godmorgon!?

Nu är det min tur att hålla helg två dagar! Igår kände jag mig pepp på tusen saker att göra idag, men nu känner jag mig bara trött & seg. Sov uselt inatt, kan vara därför! ;-) Grov städat toaletten, skrivit handlingslista & småfixat lite, that's about it.. Jag ska iallafall ta mig i kragen & komma ut till Emmelie efter hon slutat jobba vid ett. Kaffe & bus med vovvarna står på agendan!

Lördag = Jobba

    DATUM: 2009-01-24, KLOCKSLAG: 10:13:30

Jahapp, då var det lördag igen. Veckorna bara flyger fram tycker jag! Vilket fall som helst är det min jobb-helg & på något konstigt sätt uthärdar man helgarbetet genom att tänka; Ja men nu är det två veckor tills jag jobbar helg igen. Det är det lilla som gör det, brukar man ju säga.

Idag klev vi alla upp redan vid halv åtta, M skulle iväg & träna & jag, ja jag har ingen aning. Eftersom jag inte börjar för ens tolv... Kan tycka det är rätt skönt att bara gå hemma & göra ingenting. Allt får ta sin lilla tid utan att man behöver känna sig stressad. Har iallafall kommit så pass långt att det är bara kläderna som fattas, sen är jag ready to go. Men först, läsa lite bloggar, dricka kaffe & bara mysa!

& du Sandra! Grattis på födelsedagen! PUSS!

Seg som gummi.

    DATUM: 2009-01-23, KLOCKSLAG: 08:38:11

Denna morgon går verkligen inte i mitt tecken. Jag har inte fått gjort ett smack & om mindre än en timme ska jag köra till jobbet. Skamligt må jag säga. Har trots allt varit uppe sen halv åtta..

Skönt att jag slutar normal tid idag. Ska bara hem, laga god mat & bara mysa resten av kvällen. Kanske till och med ska slå till med ett  glas vin eller två. Behöver ladda upp inför helgen! ;-) Nu måste jag försöka få liv i mig själv & vad sitter då inte bättre än en kopp kaffe?! :)

- Ha en kanon dag! Puss!

Black shoes.

    DATUM: 2009-01-22, KLOCKSLAG: 21:35:49
product view of: Plateau shoe w/gold studs.
product view of: Elegant pump

Finns inte mycket att säga, mer än...
Ge mig.. Jag dööör!

Tråktorsdag.

    DATUM: 2009-01-22, KLOCKSLAG: 09:01:10

Ingenting känns direkt inspirerande när man ska jobba 10 timmar idag. jag avskyr verkligen dessa dagarna. Tiden går i ultrarapid & det spelar ingen roll hur fullt upp man har eller hur mycket man än gör så går tiden lååååångsamt. Det bästa är iallafall att jag stänger med sötnöten Lisa. Vi är ena riktiga hejare på det & fort går det, så man kommer hem! ;-)

Nu är det en kopp kaffe som gäller innan jag ska lämna Astrid hos M's mamma!

En surkärring & en munk.

    DATUM: 2009-01-21, KLOCKSLAG: 16:38:53

Ja, surkärring, det är precis vad den där tanten var som undersökte mina knän & höfter. Hon sa inget jag redan inte visste & vägrade att ens lyssna på halva meningar. Totalt jävla menningslöst.

Hon bad mig ta av jeansen & koftan & medans jag klär av mig blir hon otålig & börjar liksom rycka i mina kläder. När jag sen står i bara trosor & linne drar hon nästan linnet av mig för att se bättre. När vi väl var färdiga & hon slitit som en jävla björn i mina ben ber hon mig ta på kläderna medans hon hämtar en modell av ett knä. Vad gör kärringen inte då, jo slänger upp dörrjäveln & låter den stå på vid gavel.. Och där står jag, i trosor & BH inför hela jävla vårdcentralen.
Så för att dämpa mitt humör gick jag & Emmelie & köpte varsin munk & en redbull som färdkost i bilen påväg hem! Det var nog fan det ända bra vi fick ut av den trippen. Tack för att du följde med hjärtat!

Nu ska jag börja med maten, för halv sju är det dags för handboll. & jag ska minsann sätta på mig mjukisdressen & bara mysa med älsklingen då!

Vilodag.

    DATUM: 2009-01-21, KLOCKSLAG: 10:37:26


Favorit i repris. Denna bild får mig att längta till sommaren!
Bild: Jag



Jag har ändå hunnit med ganska mycket de senaste dagarna jag varit ledig & det känns så skönt! När man kan vara ledig med gott samvete. ;-) Jag har röjt undan all tvätt, bäddat rent i vårt sovrum & gästrum, katternas & Asrids klor är klippta (med hjälp av Carina), målat stora garderobens golv & en av de små, rensat ut bland mina jeans, satt upp gardiner i köket & äntligen städat & gjort "färdigt" kontoret.

Dessutom har jag hunnit med en sväng på Center Syd, fikat med Martina, ett bankbesök & lite shopping. Dagens planer lyder; Date med min underbara bästis Emmelie, hon ska minnsann hålla mig i handen när jag ska till läkaren. Jag har fått en tid hos en läkare som inte är ortoped men är superduktig på ortopedi. Kommer förmodligen få en remiss för ytterligare en röntgen av knän & förhoppningsvis också höfter, men ska insistera på att inte få en slätröntgen denna gång! 

Så med andra ord blir det en lugn dag idag.

Sovmorgon.

    DATUM: 2009-01-19, KLOCKSLAG: 12:23:30

Efter gårdagen var vi alla helt slut. Trots en lugn helg. Okej, Astrid somnade redan i bilen & var svårväckt när vi kom hem. Pärlan & hon busar tills dem stupar. Fastän tungorna hänger som en slips & det går i ultrarapid ska dem ändå fortsätta! Därför tog jag & Astrid en välbehövlig sovmorgon. Sov till halv tio vilket är väääldigt olikt både mig & hon. Åtta, sen är det dags att kliva upp!

Har hunnit med lite tvätt & en dusch. Sitter nu redo för att köra till banken om en stund. Ska först rensa kattlådan & hämta posten bara! Hörs senare! Puss!


Mys-pys i helgen!

    DATUM: 2009-01-18, KLOCKSLAG: 21:21:59

Häxnäsan & katten.



Denna helgen har varit helt i min smak, eller rättare sagt helt i min smak just nu. Har varit trött & seg de senaste dagarna. Kändes som om jag hade en släng av feber i fredags. Men, jag har inte blivit sjuk än, tack & lov. Det får gärna lov att stanna såhär också.

Igår lunchade vi hos mamma, gjorde lite ärenden för att sen mysa hela kvällen. Lagade supergod middag & tittade på handbolls VM. Idag åkte vi till Emmelie & Nicklas. Grabbarna grus fixade med deras tillbyggnad medans jag & Emmelie mös i soffan med hundarna. Älskade, älskade vän.
Sen vid femtiden åkte vi in till Klippan & åt på Rackis. En liten grekisk restaurang med fantastisk mat, stora portioner & schysst pris. Ni kan tro att vi alla rullade därifrån. Vi töser åt räkor i het salsasås & rostat bröd till förrätt & souvlaki mix till huvudrätt. Dessutom slog jag & Nicklas till på stort & delade på en flaska rött.

Nu är det minsann dags för att tvätta av sminket, göra en kopp thé & krypa ner i sängen. För imorgon är det tänkt att jag ska tvätta lite & sen vid två ska jag vara på banken för ett möte. *Håller tummarna*

- Sov gott raringar! Puss!


Two favourites.

    DATUM: 2009-01-17, KLOCKSLAG: 17:08:52


Viola  Light Brown Svea

Denna skönhet kommer från Fé Sweden & dessutom beställer du fraktfritt!
Mjaauu.



Miss Sixty Radio Trousers, åh come to mama! ;-)
Kika in på Miss Sixty's online-store!

Med gråten i halsen.

    DATUM: 2009-01-17, KLOCKSLAG: 10:15:14

Börjar dagen med mina vanliga morgonrutiner & sätter mig en stund framför datorn. Klickar mig in på "Egoinas" blogg som så många gånger förr, för lite underhållande läsning! "Egoina" uppmanar sina läsare i ett inlägg att läsa[ denna ] blogg. Givetvis blir man nyfiken & klickar sig vidare...

Nu sitter man med gråten i halsen & lovar sig själv, dyrt & heligt att aldrig ta något eller någon förgivet. Läs bloggen & gör det från början.

Friday night.

    DATUM: 2009-01-16, KLOCKSLAG: 22:34:53

När man har tio timmar i ryggen är man lagom sliten. Höften & knäet vill inte alls som jag & värker som bara den. Jag blir tokig. Hade lite smått panik & ringde till mamma & menade på att jag kan inte äta starka smärtstillande tabletter i flera veckor utan att bli bättre. Min kropp mår inte alls bra. Högra sidan är inte ens på tal om när jag ska ligga ner & sova. Eller ligga ner över huvudtaget. Så hon förtsod nog att jag behövde en lite koll hos ortopeden & bokade en tid till mig! Tusen tack!

Nu har vi pillat här hemma lite & ätit middag. Har bara lite småsaker kvar att fixa sen är vårt lilla projekt färdigt! ;-)

Aj!

    DATUM: 2009-01-16, KLOCKSLAG: 07:51:41


Idag är ingen bra dag. Känner mig jättehängig & har ont överallt. Hoppas verkligen inte det är någon bacill som smugit sig på. Det har jag absolut ingen ork för!

Iallafall, igår var jag & Boyfriend i Malmö en stund. Fick hem lite smått & gott till hemmet. Jag åt dessutom en jättegod laxsallad med vitlöksbröd. Mums! När vi kom hem stannade vi uppe lite förlänge & pysslade. Det roligaste av allt var att Astrid hade burit ner skorna från skohyllan & tagit Boyfriends arbetsskor & på något sätt fått upp båda sulorna & tagit sönder dem i tusen bitar. Men skorna i sig var hela & fina!


Nytt i garderoben

    DATUM: 2009-01-15, KLOCKSLAG: 11:15:26




Förra veckan blev jag kär i ett par fin fina jeans från Acne & numera bor dem i min garderob. "Acne Hex Lake". ---->



& givetvis ville jag bara kika in på Carlings häromdagen för att se om de fått in nått nytt. & vad hänger då inte lite längre upp på väggen? Jo, ett par superfräscha ankelkorta jeans från Miss Sixty. "J-lot 61 denim". Supersmala stuprör med en liten dekorativ dragkjeda längst ner. Jag är kär igen! Så igår följde dem med mig hem. Men nu är det slutshoppat denna månaden, min garderob skriker efter hjälp. Jag måste verkligen rensa ur innan jag shoppar mer.






 


Godmorgon huvudvärk.

    DATUM: 2009-01-15, KLOCKSLAG: 10:05:20


Usch, idag vaknade jag alldeles matt av att ha drömt mardrömmar. Alltid när jag drömmer mardrömmar vaknar jag matt i kroppen & med spänningshuvudvärk. allst har jag inte fått gjort mycket hittills.¨

Snart är kaffet klart & jag & djuren slappar i soffan till Top Model.


Inspiration

    DATUM: 2009-01-15, KLOCKSLAG: 00:15:56


Utsikten från vårt köksfönster, tidigt i höstas. Ja, jag bor mitt ute i ingenstans!



Har nu kikat runt på tok för länge på internet. Styleroom & några nya bloggar har gjort mig som fastklistrad ett par timmar. Klockan är över midnatt & jag borde ha sovit för lääänge sedan. Visst, jag är ledig imorgon. Men har en del att stå i & vill definitivt inte sova bort hela dagen för då kommer jag vara alldeles för pigg imorgonkväll. & jag behöver ladda inför fredagens arbetspass på 10½ timme.

Förresten har jag glömt att berätta om mina nya tillskott i garderoben & mina två paket jag fått med posten. Men mer om det imorgon, nu ska jag titta på bio på insidan av ögonlocken.

Min bästa vän & jag!

    DATUM: 2009-01-14, KLOCKSLAG: 22:47:20


 

Min vapendragare & bästa vän Emmelie håller emellanåt undan viktig information för mig. Därför tänker jag nu ge igen lite! Hon har döljt att hon har startat en blogg i December. & nu är den tillkännagiven!
Besök den gärna, här finner ni smakliga nyheter..
Läs & njut!

http://emmelieeks.blogg.se/


http://emmelieeks.blogg.se/


http://emmelieeks.blogg.se/


http://emmelieeks.blogg.se/


Här får ni dessutom en bild på min snygga böna!






Onsdag

    DATUM: 2009-01-14, KLOCKSLAG: 08:20:16

Jahapp, då var det onsdag igen. Tycker det är onsdag & måndag jämt! Haha. Ikväll jobbar jag, skulle egentligen börjat 10 men vi fick lite problem med hundvakt så jag & bästa Lisa bytade så att jag börjar 12 istället. Då klarar hon dem tre timmarna tills M kommer hem. Usch, det kommer kännas hemsk att lämna henne ensam så länge, det är första gången!

En kopp thé hade suttit fint, såhär på morgonkvisten. Får nog ta mig i kragen & fixa det!

Nytt(a)?

    DATUM: 2009-01-13, KLOCKSLAG: 11:30:05

Gårdagen ägnades åt ingenting vettigt över huvudtaget. Eller jo, dricka mängder med kaffe med bästa vännen är vettigt. Nu när jag tänker efter. En gamal klasskompis från gymnasiet kom också & hälsade på. Fick en jättefin blomma, tack Emma! Men listan med att-göra-saker är fortfarande lika lång för de ovannämnda sakerna stod tyvärr inte med.

Kan jag göra något åt den där listan idag måntro?

Ms. Feelgood

    DATUM: 2009-01-12, KLOCKSLAG: 12:20:04



Janis Joplin - piece of my heart,
gör iallafall mig glad en tråkvardag som denna! =)

Nu ska jag nog slänga ihop en soppa till lunch!

Tappat hälften på vägen.

    DATUM: 2009-01-12, KLOCKSLAG: 11:22:03

Haha, såg att hälften av det jag skrev igårkväll kom med när jag publicerade?! Skumt. =S Har varit en sväng hos svärmor & lånat deras telefon. Skulle som sagt komma i kontakt med vår bank. Men givetvis var han på kundmöte men skulle ringa upp så fort han hade tid. Vi får väl se hur lång tid det tar. Förmodligen kommer han inte ringa alls. Det är det som är kasst med dem..

Skulle byggt mina naglar idag men Sandra kunde inte, tyvärr. Tredje gången vi får strunta i det nu! Jaja, det blir väl nån gång. Jag får väl göra lite nytta här hemma istället. Men just nu känns det inte alls lockande!

Nu måste vi skärpa oss!

    DATUM: 2009-01-11, KLOCKSLAG: 19:51:16

Som jag skrev innan har det varit en jobb-dag idag. Nu är det bara slapp framför soffan. Vi har blivit riktiga soffpotatisar! Vi måste skärpa oss! Imorgon är jag ju ledig & tänkte ägna mig åt att rensa lite i mina garderober & bland alla mina skor. Om tid finns tänkte jag påbörja projektet med

Typiskt oss?

    DATUM: 2009-01-11, KLOCKSLAG: 10:03:00

Godmorgon!

Det blev en tidig kväll igår & många timmars sömn inatt. Så härligt! Klockan åtta slog jag upp mina blå (fast med lite hjälp av Astrid som slickade mig i hela ansiktet) & var pigg som en nötkärna! Sånt gillar vi!

Morgonens två vakna timmar har ägnats åt impulsrivning av badrummet. Eller ja, vi har knackat loss kaklet runt badkaret & fått ut de schabraket. Nu måste jag verkligen ta tag i våra bankärenden! Haha ;) Så förhoppningsvis kan vi så smått börja renoveringen. Det är en låååång väg innan vi ens kan börja tänka på kakel & klinker, där är ju en vägg som ska rivas bland annat. Men det känns ändå spännande!

En kaffepaus nu & sen måste jag börja göra mig iordning för jobb! :) Ha en underbar dag alla!

Filmkväll.

    DATUM: 2009-01-10, KLOCKSLAG: 21:59:45

Dagen på jobb gick i en rasande takt. Innan jag visste ordet av var det dags att stänga & åka hem. Sådana dagar gillar jag! :) Egentligen var det tänkt att jag & M skulle ut & äta, men så blev det inte. Det blev istället pizza & hyrfilm i sängen. Vilket var rätt skönt, för jag kände hur trött jag egentligen var. Nu är jag alldeles mör i kroppen & sådär skönt sömnig.

Imorgon är sista dagen innan det är dags för min "helg", två dagars ledighet. Dock måste jag ta tag i lite viktiga samtal & boka tid med vår bankman. Har behövt göra det sen i slutet på september men varken jag eller M  har fått tummen ur om man säger så.

Nä, sov gott alla! För det ska vi.

Lördagstråk.

    DATUM: 2009-01-10, KLOCKSLAG: 10:52:22

Bloggen har verkligen glömts bort ett par dagar nu. Har haft häcken full i princip. Har två dagar på jobb kvar sen är jag ledig i två. Dessa dagarna på jobb har verkligen varit en pina (mer än vanligt), för benhinneinflamationen gör sig vansinnigt påmind. Det slutar med att jag går konstigt & förmodligen belastar jag mina knän & höfter på fel sätt, för dem värker!

Nu är det kaffe & mys med "lilla familjen" innan jag åker!

Puss!

Much to do!

    DATUM: 2009-01-07, KLOCKSLAG: 09:35:26

Denna dagen borde ängnas åt en massa husliga saker men fy så tråkigt. Tvätt & storstädning är prio ett. Igårkväll betade vi iallafall av listan lite. Vi åkte & handlade mat. Så nu är kyl & frys fylld med godsaker.

Det som tar emot mest är det fina vädret, jag hade hellre gått en långpromenad med Astrid & druckit varmchoklad!

"Söndag"

    DATUM: 2009-01-06, KLOCKSLAG: 15:04:07
& jag är på sjukt dåligt humör!

Känner att jag måste få avreagera mig lite.. Just nu är jag inne i en period där jag verkligen är trött på allt & alla. Jag börjar tröttna riktigt ordentligt på att behöva vara den som bjuder till hela tiden. Köra hit, köra dit, hela jävla tiden. På alla lata jävlar. Alla sura jävlar. Åh. Nu är det slut på det, finito.

Nu tänker jag iallfall börja med middagen, helstekt karré & rostade grönsaker blir det idag.

Afton igen.

    DATUM: 2009-01-05, KLOCKSLAG: 12:25:51

Ja, då är det minsann Trettondagsafton idag, vilket betyder för många kort arbetsdag & ledighet imorgon. Dessa senaste veckorna är helt underbara, då mitt hjärtegryn är ledig väldigt ofta!
Idag har jag pysslat här hemma med lite "nytto-saker". Jag har svårt att göra ingenting när jag är ledig, även ifall man senare på kvällen sitter slut i soffan & tänker, gud vad skönt det hade varit med en heldag framför TV'n med massor av thé. Men likförbannat är det en massa saker som måste göras. ;)

Nu måste jag skärpa mig med fotograferandet, men i ärlighetens namn har jag varken haft tid eller någon lust då ingening på min dator fungerar som det ska (läs: INGENTING fungerar fortfarande), förutom internet. Här är allt för få bilder & bara en massa teeeeeext. Usch!

Smarter than a fifth grader?

    DATUM: 2009-01-03, KLOCKSLAG: 19:32:03
Vi kom nyss hem från mormor, där vi har varit & ätit middag! Mycket gott! Imorse kom Boyfriends syster hit med bullar & färg till mitt hår. Vi åt en rejäl frukost snackade lite skit & fick färgat mitt hår. Nu ser jag anstänfig ut igen. ;) Tur att ens svärmor är frisör så man får riktiga grejer!

Slog nyss på TV'n & på trean gick "Are you smarter than a fifth grader?" Riktigt sjukt program. Frågorna är fan skitsvåra. Visserligen är det mycket frågor som rör USA's historia, kultur etc. Jaja, nu ska jag glo lite till på dumburken, sen ska jag nog lyxa till det med en god drink!


Friday morning.

    DATUM: 2009-01-02, KLOCKSLAG: 09:19:13

Efter en supergod natts sömn känner jag mig faktiskt ganska pigg. Det var meningen att vi skulle komma i säng lite tidigare igårkväll, men mitt i alltihopa körde vi till Malmö en runda. Dock känner jag mig inte lika pigg när jag nu vet att jag har lite mer än tio timmar framför mig på jobb! Haha. Men det ska jag väl klara av som så många gånger förr? ;)

Ikväll blir det väl ännu en lugn kväll. Tänkte göra några goda moijtos när jag kommer hem & bara slappa framför dumburken med hjärtegrynet.

- Hoppas ni andra har en underbar fredag på jobb eller hemma!

Första dagen på 2009 - 1 januari

    DATUM: 2009-01-01, KLOCKSLAG: 18:50:48

Jag & Boyfriend tog Astrid & körde till Ljungi förmiddags. Grabbarna fixade med deras renovering medans jag & Emmelie gjorde det vi är bäst på, det vill säga dricka kaffe & snacka skit. Det blev hämtmat från Klippan & vi körde hem vid fem.
Nu sitter/ligger vi hela familjen i soffan & myser. Man är lite småtrött ändå, trots att gårkvällen var lugn & städad. Laddar upp för en lång dag på jobb imorgon för att sen hålla helg. Ska bli skönt att vara ledig samtidigt som Byfriend. Jag har ju jobbat alla röda dagar han har varit ledig...

2009

    DATUM: 2009-01-01, KLOCKSLAG: 12:22:11



Gott nytt år på Er alla & hoppas Ni hade en underbar nyårsafton!

Vi bestämde oss för en lugn nyår med tanke på att vi har lilltjejen. Kändes inte rätt att lämna bort henne. Vi ville se hur hon reagerade på alla raketer och smällare. Vilket visade sig att det var inga problem. Hon sov mestadels av tiden och gjorde hon inte det, lekte hon med sina leksaker.

Vilket fall som helst kom Daniel & Malin vid sex. V lagade mat, efterätt & snackade en massa hela kvällen. God mat, dricka & roligt sällskap gjorde kvällen strålande! Jag fick mig dessutom en rejäl överraskning vid middagen! ;)
Nu har dem precis åkte hem, efter vi hade bakat scones till frukost. Så nu får vi se vad vi gör av resten av dagen!



Hannah J

RSS 2.0