STARTSIDA     FOTO     KONTAKT 

Åter till verkligheten

    DATUM: 2008-09-30, KLOCKSLAG: 11:07:51

Efter tre dagars ledighet är det åter dags att jobba. När man varit ledig ett par dagar känns det så himla trögt att jobba. Man känner sig trött & sliten, fast det borde vara tvärtom. Fast i & för sig, så har jag mest gått här hemma & oroat mig & inte kunnat slappna av ordentligt. Vill bara att Naia ska bli mycket bättre, eftersom vi inte riktigt vet vad det är & vad som har hänt så vill man se en snabb förbättring.  Visst svarade hon positivt på magnesylen & hon var uppe & gick mycket mer än vad hon har gjort dem andra dagarna. Men jag vill att hon ska bli som vanligt!

Nu har jag spelat lite Wii & druckit kaffe, snart ska jag packa ner min lilla matlåda & ge mig iväg till jobb. Kommer hem vi halv nio ikväll & tänkte då lägga in bilderna från igår!

Tisdagsfrukost

    DATUM: 2008-09-30, KLOCKSLAG: 08:47:58

Idag är jag uppe tidigt med tanke på att jag inte börjar jobba förens kl. 12. Men det är skönt när man slipper stressa! Allting kan gå i sånt där morgon-slowmotion, men ändå hinner man.

Frukosttajm är det nu iallafall, två knäckemackor , den ena med makrill på & den andra med rökt nötrulle & massor med groddar! =) Dricker vaniljte med lite honung till då jag känner mig raspig i halsen. Nu kanske den där förkylningen kommer? Haha.

Middag & match

    DATUM: 2008-09-29, KLOCKSLAG: 16:54:21


Fotograferingen gick bra, men den blev dock kort eftersom det blir inte alltid som man tänkt sig med barn. Dessutom stannde vi hos min svärmor & fikade på vägen. =)

Robin kom precis hit & vi gick igenom bilderna som vi tog för ett par veckor sedan. Skönt att få ha det gjort. Så nu lagar jag middag eftersom vi har bråttom iväg ikväll, då det är hemma match för H43 igen. Det blir friterad kycklingfilé med klyftpotatis. Första gången jag gör "hemmagjord" fritering, så jag hoppas det blir gott!

Hörs ikväll!

Andas ut för en stund

    DATUM: 2008-09-29, KLOCKSLAG: 11:50:35

jag har pratat med vetirinären nu, hon tyckte jag skulle prova ge henne en åttondels magnesyl & se hur hon svara på det. Så nu har jag varit på apoteket & köpt det. Hämtade även Kajsa & Leo vid bussen. Ska ju footo dem idag. Så det ska bli spännade!


Nu ska vi äta lite lunch & Leo ska sova middag, sen ska vi köra igång!

Morn morn!

    DATUM: 2008-09-29, KLOCKSLAG: 09:11:12

Knappt sovit något inatt heller. Vridit & vänt mig konstant. Är orolig, frusit, varit törstig & sen blivit varm. Ingen förbättring när det gäller Naia. Allämtillsåndet verkar vara bra, om än väldigt slö. Men det är svårt & säga om hon är trött & slö eller om det är som hon har ont. Försöker få tag på dem på Prima Liv & se vad dom tycker jag ska göra. Vill ha lite expert hjälp! För snart blir jag galen av oro...


Söta ni är!

    DATUM: 2008-09-28, KLOCKSLAG: 18:29:54




Fick fint besök innan. Kajsa, Niclas & Leo kom hit för att pigga upp mig & med sig hade dem hembakad äpplepaj & vaniljsås & en påse av deras egna äpplen! Så sött av dem. Blev lite bus & Wii-spelande.

Nu har dem precis åkt & jag har röjt undan lite, plus tömt diskmaskinen. Så jag tänkte faktiskt inte göra allt för mycket mer idag. Mest varva ner & mysa med Boyfriend som snart kommer hem!   

Räkningar

    DATUM: 2008-09-28, KLOCKSLAG: 13:23:27

Bestämde mig för att stänga in Naia i sovrummet, så jag kan hålla koll på om hon går på lådan, äter & dricker. Hon har ätit lite & kissat en gång vilket är ett gott tecken. Men faktum kvarstår. Hon är sjuk på något vis.

Jobbigt att bara vanka av & an här hemma när man är orolig. Men samtidigt vill jag inte åka iväg, hennes tillsånd kan ju försämras. Så jag får sysselsätta mig istället. Jag har läst lite bloggar, betalat räkningarna & nu tänkte jag ta en dusch & göra mig lite sen frukost/lunch.




Älskade kise!

Jag blir galen!

    DATUM: 2008-09-28, KLOCKSLAG: 11:00:33

Usch, jag blir så trött på detta! Det gör mig galen. Det verkar precis som om någon inte vill att våra katter ska vara friska. Märkte imorse att Naia inte gick som hon skulle. Hon går konstigt med båda bakbenen, är hängig & grinig mot dem små. Svärfar ska komma hit & känna igenom henne. Så får vi se vad som händer, men detta känns inte bra alls...

Jag blir galen av oro!

God middag & trevligt sällskap

    DATUM: 2008-09-27, KLOCKSLAG: 21:25:15

Storstädade hela huset hela förmiddagen, riktigt skönt att få det gjort! Sen kom Jimmy hit på en fika & kopplade in vårt nya Wii. Sjukt omständigt när vi fattas en kabel, men det får vi lösa! Det funkar sålänge iallafall.

Åkte hem till mamma vid halv fyra tiden, åt middag & pratade lite skit. Sen tog vi en sväng till bror min, jag fick ett EXTREME IV (4?), 8 GB kort till min systemkamera! Supergulligt av honom & mamma fick en försenad födelsedagspresent. Digital fotoram, med radio & väckarklockafunktion. Skitsnygg!

Så, nu är jag hemma igen. Tänkte mysa lite med katterna & glo på TV.

Lördag

    DATUM: 2008-09-27, KLOCKSLAG: 10:39:11


Nu känner jag att jag verkligen har sovit ut & återhämtat mig efter natten då Pärlan fick sina valpar. Det är svårt att få rätt på dygnet när man väl har varit vaken nästan en hel natt. Tillslut går kroppen på högvarv & så kan man inte somna på grund av det! Men nu så är jag fit for fight!

Idag blir en städdag. En behövlig sådan. Men först ska jag dricka mitt morgonkaffe & läsa Kvällsposten.


Fredagkväll

    DATUM: 2008-09-26, KLOCKSLAG: 18:31:06

Puuh, jobbat, storhandlat, hämtat ut p-spruta, fått p-sprutan, fikat med mamma, packat upp mat & nu sitter jag här. Sa precis hej då till älsklingen som är borta på tävling hela helgen, buhu. Saknar honom redan! Men, vet ni? Han hade köpt en present till mig/oss! Ett Wii stod här hemma på bordet när jag kom hem. Så jag får väl spela bowling & boxas hela helgen. ;-) Älskade Boyfriend, han är världens underbaraste!

Snart kommer Cicci hit, vi tänkte äta något tillsammans & snacka lite skit. Så lite sällskap får jag iallafall. =)

Valpbilder

    DATUM: 2008-09-26, KLOCKSLAG: 08:31:10
           


Vår allas supermamma, Pärlan!
Namnförslag till en tik någon?

Lovley friday

    DATUM: 2008-09-26, KLOCKSLAG: 08:24:10

Sovit som en stock inatt. Har varit helt utslagen verkligen. Men, nu är jag uppe igen & ska hjälpa min kropp att bli pigg, med en stor kopp kaffe. Jobb till tre idag. Sen ska jag handla mat, till apoteket, hem till mamma & få min spruta & lämna en räkning. Sen blir det till att åka hem, säga hej då till Boyfriend & laga middag till mig själv. Usch, vad det kommer bli tråkigt att vara själv hela helgen! Fast jag kanske hinner göra en massa nytta också, vilket verkligen behövs!

Undra om Emmelie & Nicklas kommer idag? Jag vill ju ha min torktummlare inkopplad & lite sällskap ;-)

Vila.

    DATUM: 2008-09-25, KLOCKSLAG: 18:38:32

Kom loss från jobb lite tidigare, körde till skopunkten, köpte tre par stövlar som jag suktat efter ett tag. för att sen köra till svärförädrarna där vi blev bjudna på middag. Tittade givetvis på valparna också! Riktigt skönt att slippa laga mat idag, jag är verkligen helt död... Sen körde jag hem & har vilat fram tills nu. Vill inte sova mer, för då lär jag antingen vara pigg ikväll eller vakna supertidigt imorgon. Ni får lite valpbilder senare ikväll!

Kom gärna med förslag på namn!  
(Om vi ska ha en, blir det en tik)

ÄNTLIGEN!

    DATUM: 2008-09-25, KLOCKSLAG: 07:34:26


Inatt blev Pärlan mamma till sju underbara valpar. Fyra tikar & tre hanar. Vi trodde bara där var fyra, max fem! Vilket fall som helst så var hon superduktig hela tiden.

Nu är jag så trött så att det skriker i varanda muskel, huvudet hänger inte med & ögonen går i kors. Men jag ska ju jobba 9-20 idag, så varför hänga läpp för det? Herregud, jag kommer att trilla av pinnen...

Tattoo Jack

    DATUM: 2008-09-24, KLOCKSLAG: 18:46:37
Fredagsnöje!
Skrev 1988 på Kajsas mage, dock var det svårt när skrattfia inte kunde sitta still! ;-)


          

Bilder: Boyfriend



(Bilderna är skyddade enligt upphovsrättslagen & får ej kopieras!)

Eftermiddagskaffe!

    DATUM: 2008-09-24, KLOCKSLAG: 18:00:24

Hemkommen från jobb för ett tag sen. Boyfriend & Danne hade satt på en kanna kaffe precis lagom tills jag kom hem. Underbart! Haft en tuff dag på jobb idag, supermycket att göra! Skönt, för då springer tiden iväg.

Idag blir en mydag hemma & jag får absolut inte missa IDOL ikväll kl. 20!

Sliten är mitt förnamn

    DATUM: 2008-09-23, KLOCKSLAG: 22:03:43

Makalöst trött i både kropp & huvud. Känns som om tåget har varit & vänt. Över mig. Blev en lugn kväll med tacos till middag & sen en kopp kaffe & IDOL hemma hos Emmelie & Nicklas. Passade utmärkt idag när både jag & M kändes oss hängiga.

Sov gott alla, för det ska jag göra!



Naia, älskade Naia.

Talking to Annie

    DATUM: 2008-09-23, KLOCKSLAG: 08:45:41

Älskade Annie är hur långt borta som helst. & inte kommer hon hem på ett bra tag heller. Visst är man lite avundsjuk på hennes fantastiska resa, men den är hon väl förtjänt av. Så som hon har jobbat & slitit!
Usch vad jag saknar henne. Men nu pratar vi på msn & kanske skulle hon ringa senare idag om hennes mobil ville börja fungera! Nä nu ska jag hälla i mig mitt kaffe, sen sticker jag till jobb!

Hörs vid halv sex!

En gammal nyhet, H43-Drott

    DATUM: 2008-09-23, KLOCKSLAG: 07:44:51

Fy vad jag är trött idag. Usch. Känner mig inte alls i form, kanske är det den där förkylningen som spökar trots allt? Vilket fall som helst så vann vi mot Drott igår. Stort.

Eftersom det är första matchen på säsongen så är det svårt att avgöra varför? Har vi blivit bättre? Har Drott blivit sämre? Var vi extra taggade i den nya arenan eller beror det på dem nya spelarna vi fått? Jag hoppas ju givetvis på det förstnämnda alternativet. Tyckte dessutom att vårt försvar var starkare än innan! Hoppas det håller i sig nu bara...

Nu är det frukost som gäller!

Elitseriens premiär

    DATUM: 2008-09-22, KLOCKSLAG: 16:51:08



Japp, då är det dags för den nya säsongen i hanbollens elitserie att dra igång. Premiär ikväll för oss H43:are på hemmaplan. Dessutom i den nya arenan! Ska bli sjukt kul att titta ikväll. Själklart följer kameran med på premiären!

Nu lagar jag lite mat, då vi har bråttom iväg ikväll. Ska vara i Lund halv sju, så det är tajt om tid!



Vem har Tomas Axnérs matchtröja på sig ikväll? Jo, jag.

Morgonbestyr

    DATUM: 2008-09-22, KLOCKSLAG: 10:12:23

Godmorgon!

Har fixat & donat här hemma, gett Harley sina ögondroppar & nu sitter jag här & väntar på svärmor. Dricker mitt morgonkaffe nu & surfar runt på nätet. Har hittat en massa bra sidor där man kan läsa om både "Att skaffa valp" & om själva hundrasen. Även ifall det inte är säkert att vi ska skaffa hund, så tycker jag det är roligt att läsa & nyttigt.

Jag är ju mycket för lydnad när det gäller djur. Framförallt hundar. Så om vi skaffar en, tänkte vi gå lydnadskurser när hunden är lite äldre. Jag vill gärna att hunden ska kunna följa med överallt & för det mesta slippa vara kopplad. Att den ska kunna baskommandon som; Nej, fy, sitt, fot, kom hit etc. är ett måste, men även kunna mer avancerad kommandon. Jag blev sjukt inspirerad när jag var på Polisens hunduppvisning för ett par veckor sen. =)

2 bilder från idag

    DATUM: 2008-09-21, KLOCKSLAG: 21:09:14


Födelsedagsbarnet - Min älskade mamma



Födelsedagskort - Mitt fina hemmagjorda kort
(Japp, vi är knäppa i vår familj, detta kort blev mycket uppskattat)

Foto: Jag
EOS 40D

Födelsedagsmiddag

    DATUM: 2008-09-21, KLOCKSLAG: 20:42:58


Ätit en supergod födelsedagsmiddag hemma hos mamma idag. Känns skönt att komma "hem" ibland. Jag stormtrivdes verkligen i Hofterup. Det är en konstig känsla det där av att både känna hemlängtan till mitt hem, samtidigt som jag kan känna hemlängtan till mitt barndomshem. Inte en sådan längtan att jag skulle vilja flytta tillbaka, hem till mamma. Utan mer en mysig känsla. Fast en dag, då vill jag tillbaka till Hofterup. Det är där jag trivs som bäst. Born and raised there.

Imorgon ska jag till Frisörgrossisten i Helsingborg med min svärmor. Ska bli riktigt roligt. Jag kommer bli alldeles vild & vilja ta med mig allt därifrån. Men, en plattång är vad jag är på jakt efter.

Bloody sunday

    DATUM: 2008-09-21, KLOCKSLAG: 09:47:32


Brr, +7 grader ute & här blåser det som tusan. Solen skiner dock, men det är ändå kallt! Efter jobbet ska vi hem till mamma som fyller år idag! GRATTIS ÄLSKADE DU!

Pärlan (svärföräldrarnas hund), är hur tjock som helst nu. Valparna är beräknade till den 26:e på fredag. Men vi tror att dem kommer tidigare. Tydligen så är det så att "förstföderskor" brukar föda lite tidigare än beräknat. Dem ska gå i 63 dagar, men valparna ska vara fullgångna redan vid 58 (?) dagar, har jag för mig. Dessutom så har hon betett sig lite konstigt de senaste dagarna, matvägrat, kräkt lite, så vi tror det kan vara på gång snart. Typiskt att jag bara är ledig på måndag. Jag vill ju vara med när hon föder! Vi har sagt att om vi ska ha en valp, ska vi ha en tik. Så vi får se vad hon får för små rackare! ;)

Tack & god natt

    DATUM: 2008-09-20, KLOCKSLAG: 23:10:39

Middagen hos farmor var supergod & jag blev alldeles för mätt. Som vanligt. Vi kom hem vi halv nio, duschade & kröp upp i soffan & tittade på en film. Det märks på katterna när man varit borta ett tag, för den blir superkeliga & vill mysa hela tiden när man kommer hem.

Nä, nu ska jag minsann krypa ner i sängen, slö titta lite på TV & dricka en kopp blåbärsthé.

     

Favorit i repris.



(Bilderna är skyddade enligt upphovsrättslagen & får ej kopieras)

Tired

    DATUM: 2008-09-20, KLOCKSLAG: 16:46:17

Jag är helt slut i hela kroppen. Känns som om jag inte orkar ta ett steg till idag. Ska äta födelsedagsmiddag nu hos älsklingens farmor & farfar. Sen vill jag bara heeeeem & göra ingeting. Ta en skön dusch & bara mysa. Kanske håller på att bli förkyld?

Morn' morn'.

    DATUM: 2008-09-20, KLOCKSLAG: 08:58:24

Ska snart köra till jobbet, men tänkte först slänga in ett inlägg. Efter jobb blir det "kalas" hos M's farmor som fyller år på måndag. God mat i mängder utlovas! ;)

Kvällen blev som vanligt en aning sjuk igår, haha. Tänkte visa lite bilder senare. Kajsa åkte vid elva tiden & jag var rätt trött & frusen, så jag & M tog en varm dusch tillsammans, sen kröp vi ner i sängen & tittade lite på en film & småpratade. Supermysigt! & idag startade vi dagen med en mysig frukost tillsammans innan han var tvungen att ge sig av till crossbanan.

Nä, om man skulle packa ihop sig & köra!

NY BLOGG!

    DATUM: 2008-09-19, KLOCKSLAG: 19:49:36

Nu har jag övertalat min käre vän Kajsa att börja blogga. Jag drar verkligen ner alla i bloggträsket! ;-) Vilket fall som, den är värd ett besök & kanske till och med en lyckoönskning bland kommentarerna!

Kajsas blogg hittar du [HÄR]!


Trainstation

    DATUM: 2008-09-19, KLOCKSLAG: 15:39:18

Har fixat & donat här hemma. Tvättat massor, så nu återstår det bara 2 maskiner tvätt. Riktigt skönt! Nu ska jag köra & hämta Kajsa på tågstationen. Det blir middag här hemma, kyckling, ris & currysås, everything homed of course ;-) & en massa mys. Har saknat henne jättemycket, så det ska bli skönt att få ta igen förlorad tid!

Idag har varit en sån dag där jag sitter & funderar över hur bra jag egentligen har det. Jag har en underbar familj, ett jätte fint förhållande med min sambo, fantastiska vänner, supergoa katter, världens mysigaste villa, ett bra jobb & framför allt; så är jag & alla i min närhet friska & välmående!

Så tack alla ni som gör mitt liv värt att leva!

ETT FÖRTYDLIGANDE!

    DATUM: 2008-09-19, KLOCKSLAG: 13:35:48

Alla mina bilder är skyddade enligt upphovsrättslagen & får alltså inte kopieras & användas på något sätt utan min tillåtelse!!


KOPIERA INGA BILDER UTAN MITT GODKÄNNANDE!

JAG SKA ALLTID STÅ SOM UPPHOVSMAN PÅ SJÄLVA BILDEN!


Upphovsrätten innebär förenklat att den som har skapat ett verk av en viss verkshöjd har ensamrätt att bestämma hur detta verk används. Ensamrätten innebär att upphovsmakaren äger en både ideell och ekonomisk rätt. Den ekonomiska rätten innebär rätt att trycka eller framföra verket för allmänheten och att åtnjuta ekonomisk ersättning därav. Den ideella rätten innebär att den som skapat ett verk har rätt att bli omnämnd som upphovsman och ett skydd att inte verket används på ett sätt som kränker upphovsmannens goda namn.

För att ett alster ska anses vara ett verk måste det ha uppnått verkshöjd. Det innebär att verket ska visa upp originalitet eller individuell särprägel som ett resultat av upphovsmannens personliga skapande. Det är med andra ord upphovsmannens säregna sätt att uttrycka något som skyddas, inte de idéer eller fakta som verket kan innehålla. Upphovsrätten gäller endast det som skapas av människor; djur, till exempel målande schimpanser, har således ingen upphovsrätt.

Upphovsmannens ensamrätt är försedd med flera undantag, exempelvis rätt för andra att använda ett verk utan särskild ersättning inom undervisning eller att citera delar av ett verk (citaträtt).


Mina tre skönheter!

    DATUM: 2008-09-19, KLOCKSLAG: 11:15:33
 
         

Taikon, Naia, Harley

Foto:
Jag
EOS 40D

Mysfredag!

    DATUM: 2008-09-19, KLOCKSLAG: 10:06:25

Idag vill jag bara ha en riktig mysfredag. Tänkte ta på mig lite kläder, sen åka iväg till affären & handla lite små saker vi behöver. Sen hade jag kanske kunnat gå en promenad i det superfina vädret!
Ikväll vill jag bara äta gott & mysa med boyfriend. Vi får väl se vad som händer, brukar alltid komma något ivägen. Äta gott ska jag iallafall göra. ;-)

Jag är helt såld!

    DATUM: 2008-09-18, KLOCKSLAG: 18:02:35


Har velat ha denna ett tag nu, men den kommer bli svindyr isåfall!

Fashion under 15 $

    DATUM: 2008-09-18, KLOCKSLAG: 13:27:23
strappy snake sandal strappy gladiator sandal

feather bead earringsfeather bead earrings


shirred v-neck dresssatin bow peep toe heel gathered criss-cross top

Allt kommer från gojane.com!

Vad kan man gör när man har tråkigt?

    DATUM: 2008-09-18, KLOCKSLAG: 11:36:17


Jo, prova på att tatuera.
Haha, min första tatuering jag gjorde igår. Sitter på Boyfriend's rumpa! ;-)

Det var inte det helt enklaste jag gjort även om det bara var en streckgubbe. & eftersom maskinen darrar, underlättar det inte för en att vara stadig på handen!

Ojoj!

    DATUM: 2008-09-18, KLOCKSLAG: 11:01:15

Vaknade för tio minuter sen & det kändes som om jag hade blivit påkörd av tåget! Har nog sovit riktigt tungt inatt. & jäkligt länge för att vara jag! Vanligtvis är jag uppe & studsar vid halv nio.

Vilket  fall som, så ha´nn jag inte visa er vad jag hittade på för första gången igårkväll. Så jag gör det sen, för nu ska jag ha kaffe!

Bilder från konserten i Juni

    DATUM: 2008-09-17, KLOCKSLAG: 19:39:25
Fyra bilder på oss från Dolly Parton konserten i Juni! Magisk kväll, herrejesus!








Bort bra, hemma bäst

    DATUM: 2008-09-17, KLOCKSLAG: 17:59:24

Precis hemkommen från jobb & ska snart äta. Har fruktansvärt ont i mina fötter nu. Så det blir en lugn hemmakväll idag framför TV'n & brasan.

Efter maten ska jag göra något riktigt kul! Vet fan inte om jag vågar bara. Men, jag visar er senare ikväll! Tänkte även redigera några bilder.


 


BLOGGA & STÖD UPPDRAG BARN!

    DATUM: 2008-09-17, KLOCKSLAG: 09:10:01
Hjälp Childhood med deras insamling!



 


Så här står det på Childhood's sida;

Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta.

Här är min länk till dem: http://www.uppdragbarn.se/

 

SOL!

    DATUM: 2008-09-17, KLOCKSLAG: 09:02:27



Strålande sol ute, om än bara 6+ grader. Det är såhär jag önskar att hela vinterhalvåret var. Strålande sol & en massa vackra färger! Ätit en ordentlig frukost idag, för nu känns det som om magen håller på att lugna ner sig. Lite omtumlad kanske. Det blev iallafall lite jordgubbsfil, ett ägg & en knäckemacka.

Ska köra till jobb om en halvtimme ungefär, så jag har tid att avnjuta mitt morgonkaffe i lugn & ro medans jag läser mina favorit bloggar!

Stor & liten

    DATUM: 2008-09-16, KLOCKSLAG: 21:41:23


En "riktig gammal "bild på Harley & Naia, första gången dem sov tillsammans.Ett par dagar efter vi fått hem honom.
(Fotad med min gamla digitalkamera)

Är man seg så är man.

    DATUM: 2008-09-16, KLOCKSLAG: 18:46:55

Började inte med middagen för ens vid 6 iallafall. Låg kvar & gottade mig i soffan. Hade fått upp bra värme & magen kändes OK för ett tag. Det blir iallafall grillad kyckling i ugnen & potatisgratäng. Milt & bra för min mage. Boyfriend mår inte helt hundra han med. Illamående & körig i kistan. Undra vad det är?

Äsch, nu kom jag åt nån knapp så texten blir liten som fasiken?!

Ingen lång dag inte.

    DATUM: 2008-09-16, KLOCKSLAG: 17:01:10

Mådde inte helt hundra i magen igår, men idag är det tio gånger värre. Det känns som om någon virder sönder magen innifrån. Som om man vred ur en våt trasa. Söta Lovisa kunde hoppa in för mig ikväll som tur var!

Har fått i mig lite sparrissoppa, gosat upp mig i soffan & tänt en brasa. Här är ruskigt kallt! Snart kommer hjärtat hem, så jag tänkte vara gullig & börja med middagen nu. Han har en kille som ska hit ikväll & tatuera sig. Hörs sen!

Tisdag

    DATUM: 2008-09-16, KLOCKSLAG: 11:24:52

Nu har jag fått i mig det obligatoriska morgonkaffet & en knäckemacka. Tvättat två maskiner tvätt & hängt ut det på sträcket. Även småpillat här hemma med de vanliga morgonsysslorna. Så nu återstår det bara jobb för hela slanten. Slutar kl. 20.15 ikväll så vi hörs då!

Puss på er!

FÖRE & EFTER BILDER!

    DATUM: 2008-09-16, KLOCKSLAG: 11:07:54
FÖRE:


        

EFTER:
             

(Klicka på bilderna för att få dem större)



Reunion

    DATUM: 2008-09-15, KLOCKSLAG: 21:31:25

Jag säger bara; HERREGUD! Vi åkte till IKEA för att beställa hem soffan vi tittat på. Snabbt & enkelt trodde vi. Slutade med total kaos, jag hade kunnat skriva en hel roman om händelsen. Men istället kan vi kort & gott säga att vi betalade 2000:- för mycket, som sen slutade med att vi fick vänta i två timmar för att dem skulle återställa allt. Som resulterade i att vi fick betala 1198:- för mycket igen, som vi sen fick tillbaka i kontanter...

Tänkte visa före & efter bilder på lilla toaletten, men det får vänta till imorgon. Fick iallafall tag på Kajs, det var säkert tre månader sen vi träffades & jag har saknat henne så. Så på hemvägen körde vi inom henne & fikade! Mycket trevligt. =)

Kramfors soffan.

    DATUM: 2008-09-15, KLOCKSLAG: 11:37:49
KRAMFORS 2-sits soffa med armstöd vänster KRAMFORS Schäslong höger
Det är denna soffan vi ska ha! =) M ringde för en stund sedan & vi bestämde oss för att åka till IKEA ikväll & köpa den! Förmodligen en beställningsvara, så vi får kanske inte med den hem idag. Fotar den när vi fått hem den!

2-sitssoffa med schäslong. Tyget är väldigt grovstickat. Bilden gör den verkligen inte rättvisa!

Breakfast!

    DATUM: 2008-09-15, KLOCKSLAG: 10:30:10

Idag är en sån dag, när man inte känner för att göra någonting, men är ändå sjukt rastlös. Hade kunnat åka till IKEA & beställa hem soffan, gå en promenad i det fin fina vädret, tvätta, städa, men nä! Usch allt känns så jobbigt just nu.

Har iallafall precis ätit frukost, Två rostade mackor med ost & skinka på, lite keso & ett glas juice!

Kvällsstund har guld i mun!

    DATUM: 2008-09-14, KLOCKSLAG: 22:12:11

Nu har jag, boyfriend & katterna krupit upp i sängen, kan dessutom tillägga; den renbäddade sängen med de nyinköpta sängkläderna. Har inte haft en "lugn" stund, trots att det är en riktig bakis-söndag. Med lugn stund menar jag egentid. Tid för att göra det jag tycker om i lugn och ro, utan någon som stör, som vill att jag ska titta dit eller göra något osv. Dricker världens godaste chaithé & bara njuter av de få timmarna som är kvar på denna dagen.

Nä, nu ska jag läsa lite bloggar!

Stort tack!

    DATUM: 2008-09-14, KLOCKSLAG: 18:15:20


Vilken kväll igår, stort tack till alla som var här & gjorde vår kväll underbar & tack för alla fina presenter!
Verkligen en super lyckad kväll för oss, men när klockan var tre inatt då var jag riktigt trött. De sista gick vid halv fyra, fyra.

Idag har varit en riktig bakissöndag, städat, åkt till IKEA (där vi för övrigt har bestämt oss för en soffa, kanske kör in imorgon & köper den), kommit hem, slappat i soffan & nu har vi tänt en brasa & fixar lite middag. Kålpudding, kokt potatis & hemmagjord sås. Mums!

Vill bara säga att jag/vi har underbara vänner som gjorde vår kväll igår fantastisk. & ni som inte kunde förmå er att höra av er, behöver inte göra det i fortsättningen heller

Saturday is here.

    DATUM: 2008-09-13, KLOCKSLAG: 15:26:38


Pust & stön, nu är jag trött! Fixat & donat, förberett & haft oss hela dagen. Nu är det bara middag vi ska få i oss & en välbehövlig dusch. Klockan sex kommer alla gästerna. Ni kanske förstår min inaktivitet här på bloggen idag. ;-)


Puss på er godingar!

Fredag kväll.

    DATUM: 2008-09-12, KLOCKSLAG: 23:40:07


Hade en supersnabb dejt med Marie som jobbar på Kahl's efter jobbet. Var inne hos henne lite tidigare på kvällen & köpte en sojalatte med vaniljsmak. & jag älskar ju deras rostade kaffebönor med mörk choklad på, så jag brukar alltid äta upp alla i "smakprovsskålen". Söta Marie hade med sig en liten påse med sådana till mig när vi träffades! Gullunge!

Nu är jag hemma & har både hunnit fixa i lilla badrummet, ätit middag & färgat håret. Johanna, Boyfriend's syster hjälpte mig. Hon har även blivit tatuerad ikväll av Boyfriend. Nu ska vi ha lite egentid & bara mysa, vi har tänt en brasa & ska krypa upp i soffan.

Mycket att göra imorgon, så jag säger godnatt bloggen!


Veterinären!

    DATUM: 2008-09-12, KLOCKSLAG: 10:24:43

Vi har ju hos veterinären igår. "Typiskt nog" hade Taikons knöl försvunnit, men som veterinären sa, det är säkert en (stickling?) eller en körtel som har varit svullen nu när han varit så förkyld. Så det är ju bra! Jag blev så himla orolig.

& Harley hade en ögoninflamation, men det förstod jag ju, så det var tur att den kom i samband med vaccinationen & besöket. Så idag ska jag hämta ut hans ögonsalva! 2 gånger i vardera öga varje dag, i 10 dagar. Pjooh!




Ruskigt värre!

    DATUM: 2008-09-12, KLOCKSLAG: 10:18:24


Usch, sitter i köket & lyssnar till Mix Megapol insvept i en filt & en stor kopp kaffe i handen. Tittade precis på termometern här utanför köksfönstret & den visar bara 9 grader! Fy fasiken, hösten är verkligen på ingång.

Idag är det jobb till 20.15 som gäller & imorgon är det ju party! & vet ni, det bästa av allt är att badrummet kommer bli färdigt ikväll! Först trodde vi att vi skulle bli klara igår, men så strula det med rören. Så M's pappa kommer hit ikväll & hjälper oss.

Det kommer bli så fint! =)

Polisens hunduppvisning!

    DATUM: 2008-09-11, KLOCKSLAG: 13:56:19


Bosjökloster, 7/9 2008

Här visar polisen en av sina yngsta hundar i södra regionen, hon är bara 2 år!  Hon attackerar en tjuv som har tagit en handväska från en ur publiken. Visst är hon sjukt söt i sin superdog-dräkt?

puuuh!

    DATUM: 2008-09-11, KLOCKSLAG: 13:44:59


Vad är det nu dom kallar mig? Ja, just det! Snabbe Ville! Hemma & helt färdig (läs: nästan) med alla mina måsten för idag. Mötet avklarat, maten är handlad, hemkörd & på sin plats, kattlådorna rensade, städat i "klädkammaren", omorganiserat lite här hemma, städat undan i köket, tömt diskmaskinen & nu sitter jag & äter lunch!

Mamma kommer förbi sen när hon är färdig hos frissan (boyfriends mamma), så ska vi fika lite & hon ska hjälpa mig med lite papper jag ska skriva!

Personalmöte

    DATUM: 2008-09-11, KLOCKSLAG: 06:44:40

Usch, tänka att när jag gick upp var det verkligen mörkt. Kolsvart. Eftersom jag aldrig börjar jobba innan halv tio nästan, så är det aldrig mörkt när jag kliver upp på morgonen. Men idag, var första gången. Det är då man verkligen känner att man är på väg mot höst & vinter.
Vi har fått in en ursnygg ballongkappa på jobb & den ska bli min nu inför vintern. Superskön med stor kage!

Så, idag ska vi alla få se de "nya Cubus" på personalmötet. De ska ju ändra hela konceptet & vår nya logga ska avtäckas. Spännande!

Dagens:

08.00 - 11.00 Personalmöte
11.00 - 14.00 Handla mat/fixa
(hem, packa upp, skriva lite papper, blogga, fixa småsaker inför lördag, laga mat & tvätta)
18.30 - 19.00 Vetrinärsbesök

Mina två raringar!

    DATUM: 2008-09-10, KLOCKSLAG: 21:27:16

 


Taikon, minstingen 3½månad & Harley 4månader!
Lika som bär, men inte släkt på något vis.

Trött & sliten el grande!

    DATUM: 2008-09-10, KLOCKSLAG: 20:45:16


Sjukt trött & har on i hela kroppen. Är inte van vid att stå upp i 10½ timme! Nu är det buffalowings & mini baguetter till kvällsmat som gäller. Måste ladda inför en tidig start imorn. Klockan ringer 05.45!

Boyfriend & Danne hade målat golvet i badrummet, sjukt fint! Börjar arta sig. =)

Föra över

    DATUM: 2008-09-10, KLOCKSLAG: 08:28:46


Håller på att föra över en massa bilder från helgen nu, hoppas på att där kan vara något spännade! Bland annat Polisens hunduppvisning i Bosjökloster! Ska knäppa en bil på våra fyra väggar till badrum, så att vi har en fore & efter bild sen!

Kaffekoppen i ena handen & plattången i en andra, jobbet kallar om en timme!

Badrumsrenovering!

    DATUM: 2008-09-09, KLOCKSLAG: 19:00:08

Som sagt, så är det ju inflyttningsfest här på lördag & vi vill gärna ha färfdigt det lilla badrummet tills dess.
 
Idag: Fyra väggar, ett element.
Lördag: Komplett & nyrenoverat badrum.

Känns som ett ganska pressat tidsschema! Huh? ;-)

Inflyttningsfesten närmar sig!

    DATUM: 2008-09-09, KLOCKSLAG: 08:52:11

Ja, nu är det inte långt kvar. Känns som om det var igår vi satt & planerade inför den kommande festen. Men på lördag smäller det! =) 33 stycken har tackat ja änsålänge! & 4 stycken som inte kunnat förmå sig att svara på inbjudan. Väldigt tråkigt, då osa-datumet har gått ut för lääänge sen.

Nu ska jag dricka en god kopp kaffe & ladda inför dagen. Känns supertungt att gå till jobbet när jag är så orolig för den lille.

Hoppas ni alla andra har en superfin tisdag!

Usch.

    DATUM: 2008-09-09, KLOCKSLAG: 07:07:40

Idag är jag ruskigt trött! Fast jag somnade kanske vid halv tio igår! Bulan är den samma idag. Varken större eller mindre. Men han äter & dricker precis som vanligt..

Nä, om man ska klä på sig & äta lite frukost!

Panik!

    DATUM: 2008-09-08, KLOCKSLAG: 17:27:56


Jag upptäckte igår att vår minsta katt hade en svullnad, en knöl på högra sidan av halsen. Under örat liksom. Han var förkyld när vi hämtade honom för en vecka sedan & är fortfarande det, men det har blivit bättre nu. Undra om det kan vara en körtel som är svullen? Precis som hos oss människor kan ju vii få svullna körtlar när vi är sjuka. Vilket fall som helst har jag panik! Jag är så himla orolig av mig när det gäller mina älskade djur..

Önskade att det var idag jag skulle iväg med dem & vaccinera dem, det känns ju som en evighet tills på torsdag.

Vad jag är nyttig idag!

    DATUM: 2008-09-08, KLOCKSLAG: 11:40:37


Det har ju absolut inte med maten att göra, men jag har en riktig nytto-måndag. Ringt mitt försäkringbolag, försäkrat mina två busungar, bokat vetrinärsbesök (vaccinering) & gjort några ansökningar. Nu tänkte jag hoppa in i duschen för att sedan fortsätta. Känner mig på topp nu!

Hoppas ni alla har en undebarbar måndagsförmiddag!

Måndag

    DATUM: 2008-09-08, KLOCKSLAG: 08:49:59

Min sista lediga dag av min "långledighet", känns lite tungt att man ska till jobbet imorgon. Men jag slutar ändå fem, vilket är jätte skönt!

Har fått sjuk träningsvärk i ryggen, kunde knappt ta mig ur sängen imorse. Så idag ska dagen spenderas med lugn & ro, mys & pyssel(tänkte börja på min klipp-/scrapbook). Emmelie & jag ska dessutom träffas en stund, så det lär ju bli massa kaffe & skvaller!

Home, sweet home

    DATUM: 2008-09-07, KLOCKSLAG: 17:35:59


Hemma igen, fått dammsugat hela huset & städat undan lite. Älskling har också kommit hem nu. Saknat honom så! Vi bestämmde oss för att beställa hem pizza & bara mysa resten av kvällen. Tända en brasa & titta på Miami Ink kl. 19!

Myssöndag & kvalitetstid för varandra med andra ord!


Så det så.

    DATUM: 2008-09-07, KLOCKSLAG: 11:13:10


jag var minsannredo fem i elva, men dem har fortfarande inte dukt upp. Jag som snabba mig som sören! ;-) Men, men jag fick lite extra tid!

Nu kom dom! Haha ;-) Hörs sen, tar med mig kameran givetvis!

Här går det undan!

    DATUM: 2008-09-07, KLOCKSLAG: 10:01:56


Startade dagen med massa mys med katterna i sängen, tänkte att jag kunde ligga & dra mig lite eftersom jag vaknade i god tid. Visste inte riktigt när vi skulle åka idag. Men Jimmy är ju en sjusovare. Så nu sitter jag är, ruffsig i håret & i pyjamasen & ska bli hämtad om lite mindre än en timme. Tji fick jag.

Så  nu har jag som vanligt bråttom.

Vin, vin, vin!

    DATUM: 2008-09-06, KLOCKSLAG: 22:13:18


Är hemma hos Jimmy & Martina ikväll. Blivit bjuden på supergod middag & trevligt sällskap! Spelat både Guitar Hero & Wii. Bestämde mig för att följa med dem till Bosjökloster imorgon, det är ju för sören Skånedagarna! Det blir hunduppvisning med polisens hundar, agillity, knallar & god mat! Ska bli roligt. Sen kommer ju älskade, älskade boyfriend hem också!

Johanna & Andreas kommer & hämtar mig vid halv tolv snåret & då är det dags att åka hem & redigera några bilder, innan det är dags för sängen!

Nu ska vi fortsätta på vinet! Ha en trevlig lördagskväll!

Dolly Parton

    DATUM: 2008-09-06, KLOCKSLAG: 18:33:11




Vackra underbara Dolly Parton!

Fick ju konsertbiljetter av Emmelie i födelsedagspresent när jag fyllde 20, så i Juni detta året såg vi henne på Malmöstadion! Så-in-i-helvetes-jävla-bra!

Ett minne för livet!

Fler bilder från söndagens plåtning!

    DATUM: 2008-09-06, KLOCKSLAG: 17:24:28
  

Jag vet att typsnitten är olika & att det är störigt, men håller på att bestämma mig för vilket typsnitt som ska bli "mitt"!


Foto: Jag
Modell: Anna

Happy saturday!

    DATUM: 2008-09-06, KLOCKSLAG: 11:50:03


Sov sjukt länge idag. Vaknade med världens huvudvärk & kände mig fortfarande lika trött som igårkväll. Gick därför upp duschade, tog en sväng i friska luften & nu sitter jag här med en stor kopp kaffe i handen! Hoppar över frukost & kör direkt på lunch istället lite senare.

Blev iallafall middag hemma hos Cissi igår, kinamat & en massa girltalk, var så länge sedan man såg henne! Så tack för en underbar kväll gumman!

Nu ska jag återgå till bloggläsandet...

Snart kommer det nya bilder!

    DATUM: 2008-09-05, KLOCKSLAG: 15:50:25


Kom hem för en stund sedan, ätit lite sen lunch & kollat på TV. Tänkte titta igenom bilderna från idag, hoppas på att där är några bra. Blev tyvärr inte så mycket fotande då jag & Emmelie hade tusen grejer att prata om & för att vi tagit med oss fika ;-) Fika & snacka är vår grej! Haha.

KAFFE!

    DATUM: 2008-09-05, KLOCKSLAG: 08:26:30

Jag är lång ifrån vaken nu, fick sex timmars sömn inatt. Men jag måste piggna till, därför botar jag det med mängder av kaffe! Katterna är hur busiga som helst, medans jag sitter i soffan & huttrar med en filt om mig.

Nä, en klapp på kinden & upp & hoppa Emelie!

Nu är det natti natti!

    DATUM: 2008-09-04, KLOCKSLAG: 23:33:00

Nä, nu är jag färdig för idag. Borde egentligen lagt mig för ett par timmar sen eftersom jag ska upp åtta imorgon. Eller halv åtta, om jag orkar ;-) Redigerat tre av Annas bilder nu. Superkul att sitta & trixa.

Ser verkligen fram emot imorgon & hoppas på bra väder då vi ska till havet. Bara att det inte blåser allt för mycket!

Första bilden klar

    DATUM: 2008-09-04, KLOCKSLAG: 22:38:46


Foto: Jag
Modell: Anna


Så, nu är första bilden klar iallafall. Jag är sjukt seg. Men jag jobbar bäst på kvällen. Är stolt över mina framsteg inom PS faktiskt. Gäller bara att man lär sig "grundredigering/snabbredigering", sen kan man prova sig fram & testa nya saker. Tålamod Emelie, tålamod.

Är man en duktig fotograf ska inte en massa jobb behövas göras i PS. Visst kan man trolla, göra häftiga saker etc, men jag kör efter bara-det-nödvändigaste-skall-göras. Annars är inte bilden orginell.

Emelie Ohlsson's redigeringstips är suveräna! Dem hittar du i menyraden till höger under kategorin Redigering.

middag!

    DATUM: 2008-09-04, KLOCKSLAG: 18:53:00


Jag & boyfriend har en kompis över på middag, trevligt med middagssällskap! Länge sen vi träffade honom också. Nu kommer ett annat par också, så tänkte vi fika lite.

Fått gjort lite vettigt idag, vilket behövs eftersom att jag kommer vara borta större delen av dagen imorgon. Först en plåtning kl. 10, sen hem, göra mig iordning för att sen åka hem till Cissi på middag! Alltå en mycket trevlig dag framför mig imorgon!

Bodyparts 2

    DATUM: 2008-09-04, KLOCKSLAG: 09:49:34
   

Foto: Jag
Modell: Anna

(bilderna är oredigerade)


Guten morgen!

    DATUM: 2008-09-04, KLOCKSLAG: 09:45:27

Vaknade med alla katterna på mig, supermys när alla är gosiga på morgonen. Hade en sån tung huvudvärk, så ingen frukost utan bara en massa kaffe. Nu börjar det redan kännas mycket bättre.

Emmelies mamma kommer hit, så ska vi klippa klorna på katterna, växer som attans. Klippte dem för en vecka sen men dem är redan långa igen. Men så är det med kattungar.

Har precis övertalat Cissi att sitta för mig, vill ha lite porträtt. men hon inser inte hur vacker hon egentligen är. Men det tänker jag banne mig ändra på! Så det så.

So long

    DATUM: 2008-09-03, KLOCKSLAG: 22:11:20

Gud vad gott det var med mat. Var verkligen vrålhungrig! Det blev två varma mackor med skinka, ost & salami. Sen "dippade" jag mackorna i stark mexicanasås. Mums på det alltså.

Nu är jag både mätt & trött, men en aning rädd för sovrummet. Tänk, där kanske finns fler spindlar?

Lång ledig!

    DATUM: 2008-09-03, KLOCKSLAG: 21:13:23

Nu är jag ledig ända fram tills tisdag & skönt kommer det att bli, eftersom att jag har en hel del att göra. Det tråkiga är att min mobil har blivit halvt knäpp efter doppet i kaffet häromveckan! & eftersom vi inte har någon hemtelefon får jag helt enkelt lita på att den fungerar när någon vill mig nått.

Nu ska jag äta! Hej så länge!

Så var det dags

    DATUM: 2008-09-03, KLOCKSLAG: 08:55:40

Nu ska jag packa ihop mig & ge mig iväg till jobb! Så får ni en update ikväll!

¨

Foto: Jag
Modell: Anna

(bilden är oredigerad)

Vilken start på morgonen!

    DATUM: 2008-09-03, KLOCKSLAG: 07:26:00


Vi kan ju börja med måndagskväll, jag står i källaren & hänger upp tvätt. Får syn på något gigantiskt, svart & ludet. Spindel. & fy fan vilken spindel därefter. Försöker andas & fortsätter hänga upp tvätt. Men tillslut kan jag inte hålla mig & skriker på M, han kommer ner frångar den & släpper ut det. Till och med han tyckte den var riktigt obehaglig.

Men tänk om M inte alltid finns där när sånt händer? Som imorse. Vaknar av att det prasslar, sen hör jag hur katterna jamar på något. Öpnnar ögonen & är det inte en lika jävla stor spindel. Jodå. På lampan mitt ovanför mig. Slutade med att jag fick ner den i en gigantisk plastburk. Nu vågar jag inte släppa ut den, det får M göra när han kommer hem.

Lååång dag!

    DATUM: 2008-09-02, KLOCKSLAG: 22:15:09


Foto: Jag
EOS 40D
Simirishamn, Juli 2008


Känns som om det har varit en sjukt lång dag idag, värre blir det väl imorgon! Öpnning till stängning, usch & tvi. Ätit middag, plockat undan, tagit tvätten & duschat. Nä nu är det nog för idag! Upp tidigt imorgon, eller ja, halv åtta.

Sov gott sötnosar!

Update:

Jag lägger upp fler bilder från helgen imorgon!








behind the scenes

    DATUM: 2008-09-02, KLOCKSLAG: 11:00:14
Lite "behind the scenes" bilder från i söndags!
Enjoy!







Foto: Jag

Sjukste videon!

    DATUM: 2008-09-02, KLOCKSLAG: 09:19:42
Skrattvideon nummer ett, klicka [HÄR] för att komma till klippet.

Haha, pallar inte den ljusa killen i slutet!

Godmorgon!

    DATUM: 2008-09-02, KLOCKSLAG: 08:40:50


Vaknade tio i åtta av att älsklingen ringde, vet inte riktigt vad han ville. Han pratade något om lågenergilampor? Antar att jag inte var riktigt vaken. Får ringa honom sen!

Tänkte göra mig lite frukost nu, börjar ju inte jobba förens tolv. Superskön jobbvecka för mig, jobb idag & imorgon bara. Fick gjort lite vettigt igår & får väl fortsätta på det spåret på torsdag. För på fredag ska jag fota Emmelie nere i hamnen. Vet inte om det blir i Helsingborg, Landskrona eller Barsebäck.

Boyfriend ska tävla i helgen, vilket betyder att han åker på fredag & kommer hem på söndag kväll. Är kluven om man ska ta & följa med. Tycker lite synd om vår nya katt om han ska var själv så här fort efter att han kom. Vi får se helt enkelt.

bild från plåtningen igår

    DATUM: 2008-09-01, KLOCKSLAG: 22:25:33
Bodypart 1



(bilden är oredigerad)

Foto: Jag
Modell: Anna

Paket i brevlådan

    DATUM: 2008-09-01, KLOCKSLAG: 12:55:30


Sprang precis ner till brevlådan & skulle hämta posten. Gissa vad som fanns där? Jo, ett paket, till mig. Jag älskar paket! Ett nytt motljusskydd till mitt kitobjektiv, 17-85mm! Perfekt. Såg på några bilder från både Anna's & Emmelies plåtning att det blev sådana räliga solfläckar.

Förresten var gårdagen väldigt givande! Stod lite framför kameran & lite bakom. Lärt mig en hel del manuella inställningar. Men gud så mycket mer där finns att lära. Lite overkill kamera för en nybörjare kanske, men va fasiken. Då behöver jag inte köpa ny när "jag vill avancera ytterligare". Jag känner mig istället sjukt peppad till att lära mig mer hela tiden!

Hade jättegärna velat gå på Emelie Ohlsson's fotokurs i Helsingborg, men denna månaden är det ont om pengar, men det kommer kanske fler tillfällen!

snuvig liten

    DATUM: 2008-09-01, KLOCKSLAG: 11:14:17

Är lite orolig för vår minsta katt, han är jätte snuvig & nyser hela tiden. Får ta honom & harley till vetrinären i veckan. Dom båda ska vaccineras ändå! Läste på internet att terramyccindroppar kunde hjälpa. För troligen är det en infektion i övrelufvägarna.

Vet inte vad som händer för min del idag. Är her slut i kroppen med en förbannad huvudvärk. En huvudvärkstablett, myskläder & en kopp kaffe kanske gör susen. Tänkte ringa Emmelie & se ifall vi inte ska gå igenom alla bilder idag, hon slutar ju nu vid tolv!

Hannah J

RSS 2.0