STARTSIDA     FOTO     KONTAKT 

Rise and shine everybody.

    DATUM: 2009-04-23, KLOCKSLAG: 06:32:40

Jajamensan, idag är det minsann jag som är uppe med tuppen! Inte vanligt i detta hemmet. Klockan ringde halv sex & förvånansvärt nog så var det inte allt för svårt att stiga upp?! Måste vara det fina vädret?

Vad som kanske förvånar ännu mer är att jag av alla människor slänger in ett inlägg. Dem lyser med sin frånvaro just nu. Men återigen skyller jag på vädret. Har tusen andra saker för mig än att sitta framför laptopen.

Idag jobbar jag på VCR i Bjärred. Lite extraarbete skadar inte i min plånbok. Annars då? Ja, inte mycket nytt som har hänt sedan sist. I helgen är jag ensam, då M är i Göteborg på MMA-match. Vi får väl se vad jag tar mig för då. Ska nog vara "barnvakt" åt Ville & Bozz, då grannarna också ska iväg över dagen. & givetvis njuta av de utlovade fina vädret. Hej solstol!

Ha det underbart sålänge, så hörs vi.. När vi hörs helt enkelt! Tjing!

Vilken påskhelg!

    DATUM: 2009-04-14, KLOCKSLAG: 11:46:36

Herregud, här är det ont om uppdateringar! En vecka sedan sist. Men jag har haft mycket att stå i, dels har jag hunnit med att ha en förkylning som heter duga, sen har jag spenderat påsken med underbara vänner & mycket krök! Haha.

Jimms 25-års fest var helt fantastisk! Har inte haft så roligt med "mina gamla vänner" på hur länge som helst! Järngänget om vi så vill.

Idag har jag bara hunnit med en tur med hundarna på Heleneborg & det är väl tänkt att jag ska hinne med en maskin tvätt eller två också. Men egentligen vill jag baira njuta i solen & ta det lugnt innan det är dags att börja jobba igen!

Början på min arbetsvecka.

    DATUM: 2009-04-07, KLOCKSLAG: 08:59:02

För många är denna vecka en "kort" arbetsvecka. Många håller fredag redan på torsdag. Jag kör tvärtom denna vecka. Ledig igår istället för på fredag. Rätt fint att jobba på fredag eftersom det då är 100% OB!

Två dagar kommer jag spendera på mitt vanliga jobb & de två andra på vårdcentralen i Bjärred. Ska blir roligt med lite omväxling. Jag har hört att det förnöjer? ;)
Igår var jag som sagt hrmma hos mamma större delen av dagen. Lite vindrensning, men mest en massa prat! Astrid hade jätteroligt hemma i mammas trädgård, men vad som var ännu roligare var att springa in till grannen, som är, just det. Livrädd för hundar! Haha.

Senare på kvällen kom Micke hem till mig & M. Med sig hade han Rune, världens sötaste 7månaders valp. & kanske till och med en av de största jag sett. Haha. Rune (!) är en blandras mellan amstaff, schäfer & labrador. Väldigt väluppfostrad & en hejare på "give me five".

Nu: Kaffe. Sen: Jobb.

Solen skiner.

    DATUM: 2009-04-06, KLOCKSLAG: 10:22:40

Idag sov jag ut ordentligt, riktigt skönt. Visserligen inte så länge men jag somnade tidigt igår. Idag har jag lite ärenden att göra. Ska även hinna träffa mamma en sväng & byta bil. Men snart ska jag gå ut i solen med mitt kaffe & busa lite med Astrid! Sen får jag nog bege mig..

Igår blev det grillning efter jobbet, Jimmy & Martina kom ut & gjorde oss sällskap. Mycket gott & alltid lika trevligt! På lördag fyller ju Jimmy 25 & då blir det  fest, med massa god mat & dricka! Ska bli helkul! Blir kanske till och med lite party med grannarna en av dagarna i påsk. Ska se om jag hinner ut & fixa nya skor &  kanske en klänning till Jimmy's fest också.

Söndag

    DATUM: 2009-04-05, KLOCKSLAG: 09:21:49

Ja, då var snart helgen över. Hunnit med en del denna helgen också. Man fylls med sådan energi när våren är på intågande. I fredags var vi som sagt hos Jimmy & Martina, tacos, wii & vin blev det.
Igår jobbade jag, rätt så irriterande med tanke på det sjukt fina vädret. Hade hellre stannat hemma & myst i trädgården. När jag kom hem var M inne hos grannarna & drack öl den gottegrisen. Blev att vi stannade där inne resten av kvällen & grabbarna drack en hel del. Mycket trevligt! Är så roligt när man kan träffa sina grannar mer, än över häcken för ett hej! :)

Idag är det jobb igen & solen är nu som bortblåst. Tur det, då behöver jag inte avundas alla som är lediga idag. Men, ikväll startar vi grillen. Vi ska inte låta oss nedslås för lite moln!

Kaffe i solen!

    DATUM: 2009-04-03, KLOCKSLAG: 16:52:22
Vilken underbar dag jag har haft! Emmelie kom hit vid ett, körde ner till Pressbyrån & handlade lite mjölk & varsin kanelsnäcka. Kokade kaffe & satte på musik ute i bilen. Sen låg vi i solen flera timmar på en filt, fikade, snackade skit & mös. Hundarna sprang runt i trädgården & kom då & då för att kela lite. Känner hur det hettar lite på kinderna nu.

Snart kommer hjärtat hem & då ska vi göra oss iordning för ikväll. Är bortbjudna på middag hemma hos Jimmy & Martina. Jag har så fina vänner! Dessutom har jag hunnit tvätta lite, som har fått hänga ute & torka. Nu luktar tvätten så gott! Nu längtar jag tills jag har lite sängkläder som kan få hänga ute. Finns inget bättre än att krypa ner i en renbäddad säng med doften från "ute-hängd-tvätt"!

Underbara dag!

    DATUM: 2009-04-03, KLOCKSLAG: 10:13:36


Vaknade till strålande solsken & låg mest och mös i sängen eftersom jag är ledig idag. Men kvart över nio ringde telefonen så då pallrade jag mig upp. Pratade med Emmelie en lång stund & gjorde iordning kaffe. Satt ute i solen medan Astrid fick busa runt i trädgården & slå morgondrillen. Så himla härligt..

Har även satt igång en maskin tvätt som jag väntar på ska bli färdig. Sen ska jag hänga ut det därute, för då luktar tvätten riktigt fräscht!



Barsebäckstrand, februari 2009
Bild: Jag

Gråa onsdag.

    DATUM: 2009-04-01, KLOCKSLAG: 09:15:14

Nu ska jag alldeles strax ge mig av till jobb. Känns rätt OK med tanke på det tråkiga vädret. Bättre att vara ledig när solen skiner & man kan vara ute! :)

Gårdagen bestod inte av så mycket, ett möte på eftermiddagen var det ända på schemat. Men fick, som jag skrev igår gjort lite nytta också. Skönt att ha en slappedag innan man ska jobba tiotimmarspasset!

Nä, om man skulle? Ha en fin dag alla!

Hannah J

RSS 2.0