STARTSIDA     FOTO     KONTAKT 

Vad sysslar jag med?

    DATUM: 2008-12-30, KLOCKSLAG: 07:27:05


Jag är ledig idag, det är dagen före nyårsafton, jag jobbar på nyårsafton, till tre. Vad gör jag då upp nu? Såhär tidigt? Just idag när jag är ledig? Jo denna dumskallen ska åka till Malmö & shoppa. Herregud!

Ska hämta upp Cissi strax innan tio sen drar vi. Mot helvetet, folkmassorna, trängslen & sura brudar! Tro mig, idag har jag vässat armbågarna & smörjt truten. Nä, om man skulle kavla upp armarna & sätta igång!



VI FIRAR 3 ÅR!

    DATUM: 2008-12-29, KLOCKSLAG: 11:14:17


Gammal bild, nyvakna & älsklingen med gnisselskena! Haha ;)
Charmerande!

Japp, idag är det tre år sedan vi bestämde oss för att.. just vara vi. Detta är tre år fyllda av glädje!
Jag älskar dig!

Dålig uppdatering.

    DATUM: 2008-12-29, KLOCKSLAG: 10:16:05


Nu såhär i mellandagarna har det varit dålig uppdatering på bloggen. Jag har mest stressat & haft jordens huvudvärk! Så nu är det riktigt skönt med två lediga dagar innan jag ger mig på nyårspasset på onsdag. Egentligen har jag tusen grejer att göra idag & imorgon, men jag vill faktiskt bara njuta. Ringt lite samtal & sorterat lite viktiga papper nu på morgonen, så det är skönt. Just nu sitter jgaf & väntar på brevbäraren. Nu när man inte fått post på ett par dagar är man lite nyfiken på vad som kommer! Har ju som sagt lite paket jag väntar på också. ;)

Bilder har inte heller bombat bloggen. Nä, skärpning Emelie!

Jobb(iga) dagar...

    DATUM: 2008-12-27, KLOCKSLAG: 08:37:46


Som bekant började mellandagsrean igår & jag jobbade. FOLK ÄR GALNA! De river & sliteri allt, knuffar på varandra. slänger kläder på golvet & tar inte med sig provade plagg från provrummet. De är ohyffsade mot varandra & trängs i köerna. Herregud! Jag förstår inte vad mellandagarna gör med folk?

Vilket fall som helst julen har varit perfekt med många fina klappar! Framförallt pengar, så nu blir det ny inredning ;) Juldagen spenderades i Ljung, massa kaffe, wii-spelande & långpromenad i skogen med hundrana. Mycket mysigt!

Ses vi i kaoset?

24 December - Julafton!

    DATUM: 2008-12-24, KLOCKSLAG: 14:26:07

God Jul till Er alla!

Timmarna som gått har inehållit mysig julfrukost hos svärföräldrarna, en sväng till Hyllinge & paketöppnande. Nu tänkte denna damen hoppa in i duschen & göra sig redo för nästa anhalt. Broren & svägerskan. Där blir det ytterligare julfirande med allt vad det innebär. Detta blir väl första året jag missa Kalle Anka, men gud så skönt. Kalle Anka är långrandigt.


Hoppas ni har en underbar dag med massor av fina julklappar & roligt sällskap!

Som sagt.

    DATUM: 2008-12-23, KLOCKSLAG: 15:39:44

Nu är jag hemkommen & äntligen har jag hittat den sista julklappen till Boyfriend. Hoppas han blir glad. Vi ska vara i Limhamn om 1½ timme så jag har slängt på mig lite finare kläder & fixat till mig lite i all hast. Kände att jag ville vara färdig i god tid så jag kan få sitta ner två sekunder.
När jag kom hem hämtade jag posten & till min förtjusning låg där ett paket. Jajamen! Eller rättare sagt mitt & Emmelies paket! Äntligen! Skall bli kul & se ifall detta funkar. ;) Säger inte vad det är, men jag lovar att berätta när jag/vi har provat det!

Lillejulafton

    DATUM: 2008-12-23, KLOCKSLAG: 11:37:27

Jst nu sitter jag i Landskrona hos Jimmy & Martina & fikar. Snart ska vi ner i stan & handla den sista julklappen. Ska se om jag inte ittar en gran också. En liten. Man måste ju prova & se om katterna massakerar den eller inte.

Ikväll är bär det av till Malmö hem till Boyfriends faster & famillj för lite julfirande. Trevligt!

Hörs senare!

Vad sysslar jag med?

    DATUM: 2008-12-22, KLOCKSLAG: 06:08:59


Vet inte riktigt vad jag tänkte när jag lovade Lisa att hjälpa dem denna morgon. Det är inte mänskligt att gå upp denna tiden! Haha. Klockan visslade till klockan 05.30 & jag trodde jag skulle dö. Men, nu står jag här, om än ostadigt. Kaffe, en knäckemacka & en promenix med lilltjejen ska väl få mig att vakna. Idag ska hon ju till & med med till jobbet! =) Hennes korg & två av hennes favorit leksaker får följa med!

Hörs sen!

4:e advent

    DATUM: 2008-12-21, KLOCKSLAG: 11:22:28

Lördagskvällen blev fylld med god mat & vänner. Jag lagaade nötstek med rostade potatisklyftor & rödvinssky/sås. Supergott när man gör allting från grunden. Toppade med lite timjan i såsen som blev pricken över i:et. Vi alla var supertrötta & jag & älsklingen var redan i säng vid halv tolv. 
Snart ska vi köra till Boyfriends mormor & käka lunch/middag eftersom vi inte ska till dem på julafton, tänkte vi fira lite idag. Annars så står där inte mycket på schemat vilket känns skönt. Egentligen skulle jag varit ledig fram tills på fredag men jag ska en kort sväng till jobbet imorgon. Ska vara där vid sju men tänkte åka igen vid tio. Ska bara hjälpa till lite med mellandagsrena som redan börjar imorgon! Vi tänkte tjuvstarta rean detta året!

Tror dessutom jag har lite paket som kommer dimpa ner i brevlådan nästa vecka. Denna veckan har jag gjort en del roliga köp på internet! Skoj skoj!

Ensam.

    DATUM: 2008-12-20, KLOCKSLAG: 10:19:31
 
Vad ska jag ta mig för idag? Känner att jag inte vill sitta hemma hela dagen & stirra. Boyfriend körde till Väla imosre med ett par kompisar & skulle handla julklappar. Jag tyckte att jag skulle få följa med eftersom jag också har en klapp kvar. Men icke! Jag är portad från Väla idag. haha ;) Så nu är det jag, katterna & hunden hemma. & vi har inte en aning om vad vi ska hitta på.

Carina kommer möjligtvis hit senare & trimmar våra djur. Öronrensning & kloklippning. Dem måste ju också bli julfina! ;)

Dagen som gått.

    DATUM: 2008-12-19, KLOCKSLAG: 23:01:48

I förmiddags var jag hos Cicci & drack kaffe & snackade lite skit. Var roligt eftersom vi inte ses så ofta längre! Vi bestämde iallafall att vi skulle köra på en utgång snart. Bara vi två, galna, skakandes på rumpan! Kan behövas lite girlynights i den grå & alldagliga vardagen.
När Boyfriend kom hem åt vi smarrig tacos & drack vin! Pratade om allt möjligt & hade det supermysigt. Efter middagen kom svärföräldrarna hit, det blev ännu mer kaffe & skitsnack. Hundarna fick busa av sig lite & nu är vi minsann så trötta allihopa så vi har slängt oss i soffan som en bunke utslagna huliganer.

Har även betalat lite auktioner jag vunnit på Tradera & skickat lite viktiga mail. Så nu är det godnatt & ses imorgon!

Fredag hela veckan.

    DATUM: 2008-12-19, KLOCKSLAG: 09:10:44

En blöt liten nos puffade på mitt ansikte strax innan åtta. Då ville Astrid busa, för nu var det minsann tråkigt att sova. Vad gör man inte för en sån liten goding. Kändes som om jag blivit överkörd av tåget, två gånger om & kände inte alls för att gå upp. Men nu så har vi varit ute på vår "långa morgonrunda". Jag slängde mig i soffan & hon ligger & tuggar på ett ben nedanför.

Har fortfaramnde inte fått me något mejl från snubben inne på Tradera. Detta börjar reta mig ordentligt. Jag får väl skicka ett mejl till, till honom & se vad tusan han pysslar med?!

Sista taget.

    DATUM: 2008-12-18, KLOCKSLAG: 08:21:56

Godmorgon!

Nu känner jag mig iallafall lite piggare & tänkte dra mitt arsle till jobb. Alvedon ligger nära till hands idag. Men, det är bara en dags jobb sen är jag långledig. Jobbar inte för ens annandag jul, då drar mellandagsrean igång & det lär vara fullt ös ett par dagar. Nu när jag är ledig ska jag göra lite nyttosaker här hemma & försöka ladda upp julstämningen! Jag har förresten köpt två objekt på Tradera & fått Traderas vinnarmail, men inget från säljaren & det är snart två dagar sen.. Irriterande! Hoppas det har kommit när jag kommer hem!

Frukosten är avklarad nu, så då återstår det bara att sätta på mig anständiga kläder & ett ansikte. Fast det tar emot. Tror ni inte jag kan komma til jobb i pyjamas & ruffsigt hår?

Orkeslös.

    DATUM: 2008-12-17, KLOCKSLAG: 12:16:36

Gårdagen spenderades mestadels i Emmelies soffa med en filt över mig. Mästarinnan på bakverk susade runt i löket & fixade & donade medans jag låg som en dåligt bihang & tittade på. Vilket fall som helst blev dem fyllda lussekatterna, rischokladen & kokostopparna makalöst goda! När jag tänkte ta hunden under armen & bege mig hemåt frågade Emmelie om vi inte ville äta middag med dem. Oh ja, mer än gärna. Jag kände mig inte alls i form för att stå vid spisen. Sagt & gjort. Det bjöds på världens godaste citronkyckling i ugn, bandpasta & grillade vitlökstomater. Tack Emmelie för att jag fick låna din soffa & snylta på din mat hela dagen igår.

Idag har jag bara tagit mig från sängen ner till soffan. Jo, två svängar med Astrid också. Här tänker jag minnsann stanna resten av dagen & kurera mig. Bok, thé, TV & dator för hela slanten.

Earthquake?

    DATUM: 2008-12-16, KLOCKSLAG: 10:55:18

Mobilen drämde igång lite innan åtta imorse, jag svara sömndrucket & i andra ändan hör jag min kära sambo. Han låter superförvånad när han säger:

-Väckte jag dig?!
-Eh ja, klockan är inte ens åtta säger jag.
-Ja, men KÄNDE DU INTE DET?
-Vaddå kände?
-Jordbävningen?!
-Nä det gjorde jag inte.

Efter lite snack lägger vi på & jag somnar om en stund. Sedan vaknar jag & tänker att han bara skämta med mig. Slår upp aftonbladet på datan & inser att så är inte fallet. Skit också! Hur kunde jag missa detta. Det är med skräckblandad förtjusning jag säger att jag faktiskt skulle vilja varit med om det...

& förresten, jag vann en bloggtävling med finfina Marc Jacobs prylar samt ett lipgloss från Bodyshop & en skugga från Lancome! Tack Evelina!

Dagen som gått.

    DATUM: 2008-12-15, KLOCKSLAG: 20:11:11

Dagen lider nu mot sitt slut & jag tänker faktiskt redan nu krypa ner i vår renbäddade säng & slötitta lite på TV. Kanske läsa det sista ur Steig Larssons; Luftslottet som sprängdes. Jag fick faktiskt betat av en hel del av min milslånga "att-göra-lista". Riktigt skönt! Hann dessutom med fika & att umgås med min älskade Emmelie. Vi förenade nytta med nöje idag! Astrid har fått en ny superfin & gosig tygkorg som går i  hennes färger. Även en ny pipleksak i form av en tygtoffla & lite lyxgodis, torkad oxlunga som uppskattades lika mycket av henne som av katterna! Katterna fick även lite nya tygmöss som de älskar. Dem går åt hårt här hemma!

Tack & godnatt!

FÄRGADELINSER.SE

    DATUM: 2008-12-15, KLOCKSLAG: 19:37:07

Har ni kikat på denna sidan? Här finns linser både med & utan styrka i alla dess olika färger, väl mellan en dags- eller månadslinser, det finns även lite mer crazy linser för dem som vågar! Som om linser inte vore nog har dem även hud- & hårvård, samt parfym & alla tillbehör du behöver till dina linser.

Ett litet tips så här till jul & nyår!


Besök deras sida & se vad dem har att erbjuda: [LÄNK]

Monday again.

    DATUM: 2008-12-15, KLOCKSLAG: 08:43:37
Känns som om det inte är något annat än måndag nu för tiden? Jag är megatrött idag & känner mig lite hängig faktiskt. Jag har min "att-göra-lista" framför mig & den är milslång, så det passar sig inte att bli sjuk nu!
Som sagt har jag en del att stå i men inget känns lockande. Suck! Ska iallafall till Lödde med Emmelie senare idag & fixa lite saker. Så något kan jag iallafall stryka på listan! ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar & dricka mitt thé.

En trött en...

    DATUM: 2008-12-13, KLOCKSLAG: 09:46:52

Dagen igår gick i en rasande takt. Var hemma lite senare än jag trodde efter vi hade handlat mat. Missade första delen av IDOL-finalen. Men jag måste ju säga att rätt deltagare vann! Kevin är fantastisk! Nu har vi alla här hemma ätit frukost & jag sitter & tittar på nyhetsmorgon med en kopp kaffe i handen. Känner mig helt slut i kroppen. Vet inte om det är någon förkylning på gång. Boyfriend känner sig inte heller helt OK. Vi får väl se vad som händer.

Nä, jag borde göra något vettigt. Ska till jobb om en stund!

Snö?

    DATUM: 2008-12-12, KLOCKSLAG: 08:36:58

Idag är inte min dag, iallafall inte när det gäller att vara morgonpigg. Känner mig seg & drar ut på det jag borde göra (läs: äta frukost, klä på mig, lägga lite make up), istället har jag druckit kaffe, skrivit handlingslista, pillat med min kalender & surfat runt på nätet. Visserligen har jag en hel timme på mig tills jag ska köra. Men räknar med att jag får köra lite tidigare då det har snöat inatt & fortfarande gör det. Usch jag hatar att skrapa rutorna!

Idag jobbar jag 10-17 & ska därefter köra hem, hämta lite saker & vänta in älsklingen. Sen ska vi köra & handla mat. Blir nog något extra gott till middag ikväll & att se IDOL-finalen!

Puss!

Back to reality.

    DATUM: 2008-12-11, KLOCKSLAG: 08:34:27

Jajamensan, idag är schemat tight! Först jobb, slutar fem, sen ska lilltjejen ha 12-veckors vaccinet hos vet. & sen är det kalas för Danne aka. "breekaas" som fyller 25! ;-) Fick förresten ett mail igår & mitt paket är redan skickat! Så har jag tur får jag det innan helgen! Hoppas hoppas! Nä, nu en snabb kopp kaffe, sen är det iväg till jobbet!

Puss!

Mysdag med hundarna!

    DATUM: 2008-12-10, KLOCKSLAG: 16:11:25
Hämtade posten idag vid halv tolv tiden & blev glatt överraskad, då jag hade fått en avi! Körde ner till posten & hämtade ut mitt paket för att sen köra vidare till Emmelie. Här har dagen spenderats & jag blir bjuden på middag! Mums! Hundarna har busat hej vilt & jag är nästan mer trött än dem. Haha =) Man blir alldeles yr när dem springer runt. Nu ska vi sätta igång med middagen efter mys med kaffe & pepparkakor i soffan!

Sista dagen.

    DATUM: 2008-12-10, KLOCKSLAG: 08:36:54

Jag tror Astrid har satt i system att väcka mig nästan exakt 07.50 varje morgon. Mig gör det inte så mycket eftersom vi hat somnat "i tid" dem senaste dagarna. Det märks att hon börjar bli äldre för den lille skiten har mer energi än i början. Busar mer, sover mindre samt att hon äter upp sin mat direkt alla tre gånger om dagen.

Idag ska jag fortsätta att bara ta det lugnt. Imorgon är det tillbaka till verkligheten & det är jobb som gäller restan av veckan. Ska nog ta med mig lilltjejen på en utflykt till Ljung & hälsa på Emmelie & Pärlan. Då kan dem busa av sig ordentligt! Medans jag kan få njuta av en kopp kaffe & min bästa vän.

Förresten, jag vann en auktion på Tradera igår!

Stort tack till Er!

    DATUM: 2008-12-09, KLOCKSLAG: 13:43:11

Eftersom att jag vet att min svärmor läser min blogg, så kan jag ju passa på att både berätta för er läsare & tacka mina svärföräldrar för bilen vi fick! Jag har ju som bekant körförbud på min kärra eftersom vi varken haft tid eller ork att fixa den. Fick 7 stycken 2:or när jag besiktiga den för över en månad sen. Det är en gammal bil men har trots det fungerat i ur & skur anmärkningsfritt. Det har aldrig varit några direkta fel vid besiktning, men nu detta året var det en hel del. Inte bara struntsaker utan även lite större & krångligare saker. Jag tyckte att vi skulla laga den & sen sälja den, eftersom jag är av den sorten som tror att har det en gång börjat strula kommer det att göra det igen! & som sagt det är en -94:a, så den har några år på nacken. Nu till det fina i kråksången; Mina svärföräldrar gav oss en bil! En Golf Variant kombi. En röd "liten" sak! =) Så, TACK, TACK, TACK UNDERBARA NI! PUSS!


En sådan, fast röd. Bild lånad från: Robbans bildepå.



Dagens planer?

    DATUM: 2008-12-09, KLOCKSLAG: 09:18:46


Lilltjejen väckte mig tio i åtta imorse & var superpigg, det vara bara att ta av sig det varma & goa täcket & kliva upp. Ett glas fil blev det till frukost & sen klädde vi på oss & gick ut. Kom precis in & tänkte göra mig en kopp thé. Medans vi var ute träffade vi på våra ena grannar som har två rottweiler & hon skulle rota fram lite papper som hon hade fått när hon gick på brukshundklubben. Perfekt! Vi behöer lite tips på träning då Astrid redan är tuff som en bandyboll!

Hon gör iallafall framsteg. Blott tio veckor, men hon kan redan "sitt", "loss" & nästan "ligg". Jag måste fortfarande hålla handen mot golvet men hon lägger sig själv utan en lätt tryckning på ryggen som vi började med. "Stanna", "nej" & "fy" är kommandon hon inte riktigt har fått grepp om. Det funkar mestadels men inte alltid. Samma sak med "kom hit", det funkade superbra i början men nu har hon börjat nonchalera en ibland när man är ute, vilket inte känns bra! Tuff är den lilla damen iallafall...

Ja, dagens planer lyder så här: ?

Till vår allas Våfflan!

    DATUM: 2008-12-08, KLOCKSLAG: 12:44:20
"Våfflan"
1995 - 2008

Idag fick Våfflan somna in lugnt och stilla efter ett besked om att cancern spridit sig till lugorna. Nu har du det bra där uppe med alla andra saknade och älskade djur som har under stor sorg lämnat oss under årens lopp. Sov gott tjejen & ta hand om er alla!

Livet är en sjukdom som vi alla bär. Sakta men säkert vandrar vi mot himmelns port & när vi väl är där förenas vi igen.

Beroendeframkallande.

    DATUM: 2008-12-08, KLOCKSLAG: 12:34:45

Ja, just det. Det är precis vad det är - Tradera. Jag sitter säkert en till två timmar om dagen på den sablans sajten & spanar. & för varje gång hittar jag fler intressanta säljare & saker. Dock är jag sparsam med köpandet. I favoriter har jag till och med en speciell Tradera-mapp där jag samlar mina favorit auktioner..

Snart ska lilltjejen ha mat & vi ska gå på en promenix. Dags att klä på sig kanske?

2:a advent

    DATUM: 2008-12-07, KLOCKSLAG: 09:11:25


Cool adventsljusstake från familyliving.se!


Idag är det som bekant 2:a advent & julafton närmar sig med stormsteg. jag själv tycker veckorna bara flyger iväg & det har dem gjort ända sen vi flyttade. Det känns som om det var igår. Men det är snart 8 månader sen. Men tyvärr är det är så när man börjar bli äldre, att den där underbara julstämningen & pirret i magen man alltid hade i princip hela december, infinner sig sällan eller aldrig numera. Vi får helt enkelt göra så gott vi kan. Mysa till julmusik, tända ljus & äta lussekatter till förbannelse, så kanske, kanske julstämningen vill komma i år.

Killarna hade tatueringskväll igår medans jag låg i soffan & mös mest hela kvällen. Det blev rätt sent & dem sover fortfarande. Jag har redan druckit thé, varit ute med Astrid & plockat undan här lite. Ska se om jag får liv i dem...

Åh, jag blir så arg!

    DATUM: 2008-12-06, KLOCKSLAG: 11:22:01

Nyss läste jag en blogg som jag följer dagligen, en relativt stor sådan. Jag älskar hennes sätt att skriva som både kan få mig skratta & gråta. Men, detta jävla men. I ett inlägg nämnde hon hur mysig julen var & det ena med det tredje. Samtidigt som det var en tid av sorg. För hon tänkte på alla hemlösa, barn till alkoliserade föräldrar, äldre människor osv. Det var synd om alla dessa människor denna tid som egentligen ska vara fylld av glädje & kärlek. & visst jag håller delvis med, men det är ta mig fan precis lika synd om dem alla dagar, 365 jävla dagar om året. Men detta nämns aldrig. Är det bara på julen vi bryr oss?! Som vi verkligen tänker efter?

Julklappshandling!

    DATUM: 2008-12-06, KLOCKSLAG: 10:51:21


Snart har ännu en vecka passerat & jag är nu ledig tills på torsdag. Helgen är i princip fullbokad & vi har en del att stå i. Dagens schema lyder så här; Lämna Astrid hos mamma för att åka & handla julklappar, sen bjuder mamma på middag, grillade cevapcici med potatisgratäng. Om klockan inte är för mycket & vi inte är för trötta blir det fika hos Jonas & Katja, två helsköna norrlänningar! På söndag blir det nog middag hos Jonas & Katja. En riktigt söndagsmiddag på norrlänskt vis, älgstek!

Nu tänkte jag äta lite kiwi, clementiner & dricka upp mitt kaffe innan det är dags att åka! & givetvis läsa mina favoritbloggar! & ja, fan att Robin åkte ur IDOL!



Foto: Maria Lundin


Godmorgon fredag!

    DATUM: 2008-12-05, KLOCKSLAG: 08:35:00

Klockan ringde halv åtta & det kändes som om jag precis hade somnat! Herregud, det kan inte vara dags än. Detta resulterade i att jag sov en halvtimme till & det betyder att jag har en halvtimme mer bråttom. Men, what the f*ck, jag är ju ledig i helgen så jag får väl passa på att sova då! ;-)
Fast jag har "bråttom" sitter jag i soffan med en kopp thé & tittar på nyhetsmorgon, jag kan verkligen inte bara gå upp, göra mig färdig & sen sticka. Jag behöver lite lugn & ro på morgonen. Annars kommer jag inte igång.

Idag händer det inte allt för mycket, det är jobb för hela slanten & jag landar här hemma vid halv nio ikväll.

- Ha en underbar dag!

Torsdag & ledighet

    DATUM: 2008-12-04, KLOCKSLAG: 09:22:58

Gårdagen gick i en rasande takt trots att nästan 11 timmar spenderades på jobbet & när jag kom hem var jag tro det eller ej inte direkt trött heller. Idag har jag en del grejer att pyssla med, ska fixa färdigt tvätten som ska vikas & dammsuga då huset numer kan kallas grushålet & besiktiga Boyfriends bil. Blir där sen tid över ska jag bygga mina naglar hos [Sandra].

Var nyss ute & gick en promenix med hunden i snön. Det såg ut som detta uppskattades då hon hoppade runt som en studsboll & busade med allt. Jag å andra sidan huttrade & smuttade på min kopp thé som fick följa med ut. Nu, ska jag hoppa in i duschen & se om jag kan bli något sånär av en människa,

Irriterande..

    DATUM: 2008-12-03, KLOCKSLAG: 08:12:00

Igår skrev jag ett inlägg vi åtta tiden som fortfarande inte syns på bloggen, eller jag kan iallafall inte se det. Rubriken lyder: Kaos! Jaja, den kommer väl upp någon gång. Just nu är det frukost för min del. Äter faktiskt lite soppa sen igår. Varmt & gott magen nu på morgonen!

Resten av dagen & kvällen kommer spenderas på jobb så roligare än så blir inte min onsdag. =)

EDIT: Såg nu att inlägget kom"fram" när jag postade detta!

Kaos.

    DATUM: 2008-12-02, KLOCKSLAG: 19:56:02

Sista tvätten är nu klar & våra nya gardiner vi köpte igår är på plats. Ska bara nåla upp dem då dem är lite långa. Får bli en sådan provisorisk lösning sålänge,  jag äger näligen inte någon symaskin. För övrig ser vårt vardagsrum ut som en katastrof! En femsitsig soffa i två delar, en tvåsitsig soffa i skinn & papp & plast från gårdagens inköp pryder mestadels av vardagsrummet just nu. Men, det SKA ut denna veckan annars blir jag tokig!

NU: Lussebullar & thé framför TV'n.

Pjew..

    DATUM: 2008-12-02, KLOCKSLAG: 14:26:13


Mina lediga dagar bara svischar förbi i en rasande takt.. Typiskt! Men, har fått gjort en del vettiga saker. Igår var vi på IKEA & inhandlade lite smått & gott såsom ett skrivbord, ett underlägg, en klocka till köket, gardiner, gardinstänger, krukor, tidskriftsamlare, hyllor, sladdar, papperarkiv mm. Kontoret är snart färdig möblerat iallafall!

Idag ägnas dagen åt tvätt, stryka gardiner & mys framför brasan. Det är ju riktigt ruggit ute! Så soppa får det bli till middag.


Hannah J

RSS 2.0