STARTSIDA     FOTO     KONTAKT 

Första advent.

    DATUM: 2008-11-30, KLOCKSLAG: 19:25:42



Nu har snart ännu en dag passerat. Jobbat, kommit hem, ätit middag & nu sitter jag i soffan & tittar på Miami Ink. Snart kommer en kompis till oss med sin lilla valp (Astrids bror) & dricker glögg. Då kan hundarna busa av sig lite, så sover det gott inatt! ;)

So sunday.

    DATUM: 2008-11-30, KLOCKSLAG: 09:02:48

Steg upp för ungefär en timme sen, gett mina djur mat, vart ute en sväng & klätt på mig. Nu är det dags för lite frukost så man verkligen kommer igång. Jobbar idag igen men den är jag ledig ett par dagar.
Då blir det IKEA & lite annat smått & gott! =)

Lugn & ro.

    DATUM: 2008-11-29, KLOCKSLAG: 20:23:38



Jajamensan, idag är det en kväll i ensamhet.  Boyfriend är på födelsedagsfest hos en av våra kompisar, men jag är både trött & har huvudvärk så jag stannade hemma. Har precis duschat & nu har jag krupit ner i sängen med katterna & hunden. Vi köpte ju en 32" platt-tv till sovrummet idag & jesus vad bilden är bättre jämfört med vår "gamla" tjock-tv! Nu kan ju till & jag med se skapligt utan mina glasögon från stenåldern.

Nä, nu börjar Stjärnor på is igen. Hörs sen!

Min arbetsplats i bild!

    DATUM: 2008-11-28, KLOCKSLAG: 08:20:44


Japp, här är vi & ja, det är jag som är den fyrbente.. Herregud.

Blid lånad från [Sandra]

T G I F

    DATUM: 2008-11-28, KLOCKSLAG: 08:07:48
Than God It's Friday, eller något. Visserligen jobbar jag hela helgen med så det kan kvitta. Men det blir god mat & en massa mys i soffan ikväll! Igår på Alla vänner Dag fick jag handlat en del nödvändigheter, såsom ett par skinnhandskar, en mössa, baslinnen, en mysdress & lite annat smått & gott! Vi fick hela 40% rabatt då. Inte illa..

Nu är det lite morgonbestyr här hemma som ska klaras av, sen ska jag lämna Astrid till svärföräldrarna som får "barnvakta". Jobbar till fem vilket är helt OK. Men något som inte är okej är att det är Sandras sista dag idag & det gör mig ledsen.


Home again!

    DATUM: 2008-11-27, KLOCKSLAG: 14:51:35

Nu är jag hemma igen efter en kort dag på jobb. Har packat upp & nu tänkte jag äta en sen lunch, busa lite med lilltjejen samt förbereda inför middagen ikväll!

Idag är det ju Alla vänners dag på Cubus då vi har -30% på alla kläder (barn 0-14 år, dam & herr), & -15% på all kosmetik (ink. parfym, hudvård, hårfärg & presentaskar)!

SKYNDA FYNDA!

Godmorgon!

    DATUM: 2008-11-27, KLOCKSLAG: 06:17:16

Väckarn ringde halv sex imosre & jag kan säga att jag var inte alls pigg på att gå upp då! Boyfriend skutta ner & fixa lilltjejens mat, medans vi låg kvar i sängen & gosade. Sen körde dem till svärmor för att nu är det åter till verkligheten, jobbet. Astrid tycker säkert att det är jätteroligt, för där är ju alla andra valparna som man kan busa med!

Igårkväll fick jag ett litet ryck & ställde mig & bakade lussekatter mitt i allt & sören så goda dem blev. Hade i lättkesella i degen& jag säger bara, muuums! Nä, nu är det thé & kiwi som gäller för min del!

Rainy wednesday!

    DATUM: 2008-11-26, KLOCKSLAG: 15:22:46
 


Dagen har pinnat på rätt bra. Haft besök gånger två. Först kom Emmelie & Carina, vi fikade, snackade skit, rensade öronen på katterna & klippte klorna på lilltjejen! För en stund sedan kom Boyfriends mormor & plast morfar på en titt-in för att titta på lilltjejen. Har även smygstartat med julpyntet här hemma. Några änglar & fyra röda julstjärnor har satts på plats. Maxi hade ett kanonerbjudande, 2 julstjärnor för 25 riksdaler!


Betala, betala...

    DATUM: 2008-11-25, KLOCKSLAG: 16:39:24

Idag känner jag mig duktig, fast jag inte gjort ett skvatt. Förutom städat huset, betalat räkningarna & bilskatten. *mutter* Man kanske blir så när man gått hemma ett par dagar. Lat. Fast å andra sidan så kan man säga att jag är mammaledig, det är inte alltid jättegulligt & supermysigt att ha en krävande liten valp runt benen. Haha ;)

Snart kommer Boyfriend hem, då är det storhandling som gäller. Kylskåpet behöver fyllas på!


Slut på sötebrödsdagarna!

    DATUM: 2008-11-25, KLOCKSLAG: 11:27:34


Eller ja, nästan iallafall. Idag var jag tvungen att städa här hemma. Herrejesus vad skitigt här var. Men nu så, nu är här rent & fint igen efter undanplock, dammtorkning, dammsugning & lite moppande. Har bäddat rent också! Att städa här hemma var inte helt lätt med en liten valp som sprang runt benen, ville ut & kissa, busa & ha uppmärksamhet, men supermorsan som man är fixade jag det med. ;)

Sen är det ju som bekant löning idag, vilket betyder storhandling & betala räkningara som envisas med att komma för jämnan!



Jag kan minsann också vässa klorna!
Eller ja, försöka duger..

Lite bilder på lilltjejen!

    DATUM: 2008-11-24, KLOCKSLAG: 15:40:14
Här kommer tre foton på vår underbara vovve!
Som för övrigt är på sitt busigaste-bus-humör just nu!



Jag kollar läget i katternas hus..



Här bekantar jag mig med katterna,
det är ju min första dag hos matte & husse!




Oj, nu är här två katter. Jag ska se om de vill busa lite!

Jag har fått paket!

    DATUM: 2008-11-24, KLOCKSLAG: 13:42:24



Bild: Jag

Jajamen, idag när jag hämtade posten låg där ett litet paket till mig! Man blir som en 3-åring igen & hjärtat slår ett extra slag, fast jag vet vad som finns inuti! ;)


Solskensmåndag!

    DATUM: 2008-11-24, KLOCKSLAG: 08:59:46


Älsklingens väckarklocka brände av lite innan halv sex imorse, när han sen kom upp med en supersprallig vovve en halvtimmesenare förstod jag rätt snabbt att jag inte skulle få sova många timmar till. Efter lite kel & några tappra försök att varva ner lilltjejen sov vi till halv åtta. Stpplkade ner för trappan & tog ut henne så hon fick kissa en snabbis, sen gick vi in & gjorde vaniljthé med mjölk i & jag klädde på mig varmt så gick vi ut i snön & busade en stund. Idag är det strålande väder, men ack så kallt!

Nu ligger hon som en utslagen hjälte i soffan & sussar så jag ska passa på att äta frukost!


Minus 5.

    DATUM: 2008-11-23, KLOCKSLAG: 09:06:37

Det är nog både vad jag ligger back i sömn inatt & hur kallt det är ute. Egentligen ska jag inte gnälla, för Astrid har varit superduktig. Problemet är att hon är så rysligt intresserad av katterna & dom brukar ju busa på natten, vilket gjorde att hon var vaken till tolv inatt & sov till fem imorse. Men vi fick ligga kvar till kvart i sju iallafall.

Nu har vi alla ätit frukost & ligger halvt om halvt utslagna. Jag ska dricka upp mitt kaffe sen tänkte jag duscha & se om det hjälper lite mot min trötthet. ;-)

Now she's here!

    DATUM: 2008-11-22, KLOCKSLAG: 14:17:34

Ååh, underbara lilla hund! Hon har varit jätteduktig änsålänge & verkar inte vara direkt bekymmrad. Katterna tycker hon är spännande dem likaså. Ett fräs från den "gamla" bara & det var när Astrid sprang emot henne. ;)

Nu ligger lilltjejen & sover i soffan.. =)

Godmorgon lördag!

    DATUM: 2008-11-22, KLOCKSLAG: 08:32:50


Trött är jag i hela kroppen, grus i ögonen har jag & hungrig är man. Vaknat på fel sida idag låter det som. Men katterna bestämmde att längre än till åtta fick man inte sova. Men men, idag är iallafall dagen med stort D. Om några timmar hämtar jag henne! =) Som vi längtat efter denna dagen. Nu får vi bara hoppas att hon inte blir alltför orolig & olycklig..

Nä en varm dusch & några koppar kaffe så kanske jag är människa igen!

8 VECKOR!

    DATUM: 2008-11-20, KLOCKSLAG: 06:28:48


Fy tusan vad tiden går fort. Idag är det dagen som kunde vara med stort D, för idag är Astrid 8 veckor & leveransklar! Men, på grund av jobb, så hämtar vi henne inte för ens på lördag.
Jag är allafall uppe med tuppen, för nu såhär på morgonkvisten vankas det personalmöte & utvecklingssamtal, förmodligen kommer jag vara lika full i fan när jag går därifrån som vanligt. Man kan säga att min arbetsplats är, falsk.
& på dessa fin fina personalmötena lovas det än det ena & än det andra & vi låtsas som om allt är bra för ingen vågar dra upp dem där "allvarliga problemen".

Men visst, go ahead, jag tänker då inte vara inblandad i det falska spelet..


Hello wednesday!

    DATUM: 2008-11-19, KLOCKSLAG: 08:55:22


Ny dag, nya tag. Sitter & kurar i köket med en kopp kaffe & lite läsning på skärmen. Ska åka till jobb om en halvtimme ungefär. Imorgon är det personalmöte dessutom, 8.00. Jäkligt givande tid, haha ;) Nä, om sanningen ska fram ser jag inte alls fram emot det, vill helst att det är fredagkväll nu så jag slipper denna veckan!
Idag lär väl bli en helt OK dag på jobb, men varken torsdagen eller fredagen lär bli särskillt skoj..

Från det ena till det andra.. Tror faktiskt att några av bågarna landar i min brevlåda redan idag! Väntar med spänning, får hoppas att det är några schyssta!

Tiden bara springer iväg..

    DATUM: 2008-11-18, KLOCKSLAG: 20:33:00

Var i Anna's nya stall innan & hämtade min skinnjacka, som jag längtat efter den! & gud vad jag saknar alla stunder i stallet! Man blir påmind när man väl är där, om än bara för en kort stund. Kom hem åt middag, duschade, fixade lite på nätet & nu dricker jag julmust & äter clementiner i soffan framför TV'n.

Med det säger jag nattis till bloggen! Puss!

Glasögon!

    DATUM: 2008-11-18, KLOCKSLAG: 14:05:47


Nu har jag beställt hem tio bågar totalt från både Favoptic & Lensway. Kommer troligtvis redan imorgon! Måste verkligen ta tag i detta då både syn & brytningsfel har blivit sämre. Brytningsfelet har blivit mer än det dubbla sen sist. Visserligen var det i sjan, men ändå. Då hade jag så pass litet brytningsfel att det inte var lönt att korrigera, men sist jag var hos optikern så tyckte han jag var tokig som orkade gå runt utan glasögon. Varje dag Emelie, varje dag ska du ha glasögonen  på näsan! USCH..

Sagt & gjort, nu ska här provas bågar! & blir jag inte nöjd, då gäller det att ta sig till synsam, blic, smarteyes, glasögonmagasinrt, specsavers etc. Puuh!

EDIT: Nu har jag lånat hem ytterligare tre bågar från Optikbutiken.se så nu är vi uppe i tretton totalt. Haha ;)

Addicted

    DATUM: 2008-11-17, KLOCKSLAG: 18:34:17

Ikväll har vi faktiskt ätit middag framför TV'n, kan tycka det är skönt att göra det ibland! Nu är jag uppkrupen i soffan & spanar på Tradera. Tro mig jag är beroende av den sajten! Haha. Älskar spänningen i budgivningen! Lite som julafton. Haha ;)

Såg precis en av mina gamla klasskamrater på Nyheterna, ett reportage om unga kriminella. La märke till att han bytat namn! Bådar nog inte gott..

Kaffebrus.se

    DATUM: 2008-11-17, KLOCKSLAG: 12:19:53


Har småpillat här hemma hela fömiddagen, tittat lite på efter tio & ätit frukost. Knäckemacka & smoothie! Även kikat runt på kaffebrus & tradera. Jag blir helt galen av allt jag vill ha! haha ;)
Nu är jag utkommen ur duschen & ska göra mig iordning för en liten runda till VC i Bjärred. Förhoppningsvis kommer vi på någon bättre lösning till mig idag?

Annars är det bara mys här hemma då jag fortfarande känner mig konstig? Boyfriends förkylning har iallafall blivit mycket bättre!

5 dagar kvar...

Borderterrier valapar säljes!

    DATUM: 2008-11-16, KLOCKSLAG: 09:31:12



Klicka på länken för att komma till annonsen!

[LÄNK]

Trötter..

    DATUM: 2008-11-15, KLOCKSLAG: 11:03:30


Idag är jag trött & slut i hela kroppen, undra om det kan vara Boyfriends förkylning som spökar? Vilket fall som helst är det jobb för hela slanten denna helgen! Sen är jag ledig i två dagar! Skönt.

Igårkväll efter jobbet kom jag hem till en liten mini överraskning, Boyfriend sa att vi skulle iväg, men inte vart. Efter en stund i bilen sa han att jag fick välja vart jag ville åka & äta. Vilken restaurang som helst. Men tråkig som jag är valde jag kinamat! haha. Han är underbar! Efteråt körde vi hem till mamma & hälsade på, sen hem, la oss i soffan & somnade. ;)

Skithumör.

    DATUM: 2008-11-14, KLOCKSLAG: 23:16:35


Nu ikväll är jag på ett riktigt skithumör. Bara så ni vet.

Godnatt!

Fyra bilder från Monster Jam!

    DATUM: 2008-11-14, KLOCKSLAG: 08:28:02
Fyra bilder nere från depån innan Monster Jam showen!
(klicka på bilderna för att få dem större)




     

Freitag

    DATUM: 2008-11-14, KLOCKSLAG: 08:25:08


God morgon! Det har väl inte undgått någon att det är fredag, äntligen! Dagarna får mer än gärna rulla på i rask takt, då vi längtar efter vår lilla tjej som kommer om en vecka! idag jobbar jag bara till fem, vilket är superskönt! Har sovit lite inatt & är halvt om halvt död. Mitt huvud känns som en bomullstuss. Men der råder jag bot på med två rejäla koppar kaffe & knäckemackor! Har även kikat igeom mappen med bilder på vovvarna vilket gör mig på glatt humör!

Nu ska jag sätta på mig mina ögon & åka till jobb om en halvtimme!

Torsdag

    DATUM: 2008-11-13, KLOCKSLAG: 08:41:24


Idag jobbar jag hela dagen i princip, så mycket mer spännande än så blir det inte! Nu är frukosten avklarad & tänkte svepa i mig en kopp kaffe innan jag åker. Ikväll måste jag gå igenom bilderna jag tog på valparna igår & se ifall där blev någon till anonnsen!

Nä, puss så länge!

Halvåtta hos mig.

    DATUM: 2008-11-12, KLOCKSLAG: 19:35:36


Vi har bestämt att vi bara ska ha en sängkväll idag. Alltså en tidig kväll i sängen & bara en massa mys. Kan behövas en lugn kväll eftersom jag har en lååång dag på jobbet imorgon. Både öppnar & stänger. Nu är det glass som gäller framför TV'n. Häagen-Dazs Strawberry & Cream!

Alldeles strax..

    DATUM: 2008-11-12, KLOCKSLAG: 10:05:42
 
Ska jag ge mig av till frisören, eller ja Boyfriends mamma. Har tittat på nyhetsmorgon, druckit kaffe, kelat med mina kisar & laddat upp lite bilder nu på morgonen. Ska fortsätta med lite pill av bilder när jag kommer hem & jag tror minisann att jag ska spela lite Wii också ;)

Kameran får iallafall följa med till svärmor, måste uppdatera mappen med bilder på valparna! Sen måste ni ju få se så fin vår lilla tjej har blivit!

Onsdag - dagens

    DATUM: 2008-11-12, KLOCKSLAG: 09:13:46

Humör: Glad & utvilad
Gjort: Gett katterna mat & ätit frukost
Planer: Frisörbesök
Ser på:  Nyhetsmorgon
Lyssnar på: Inget
Läser:  Bloggar
Dricker: Kaffe m. mjölk
Äter: Inget
Bästa: Att jag är ledig idag!
Sämsta:  Att jag har huvudvärk
Väder:  Mulet

Måndag - hemma

    DATUM: 2008-11-10, KLOCKSLAG: 14:32:35

Japp, n, dag, ny vecka & nya tag. Vi körde hem redan igår eftermiddag, så vi var väl hemma halv tio. Idag har vii packat upp allt, tvättat & storhandlat mat. Boyfriend är iväg & tatuerar & jag väntar på att Carina ska komma. Vi ska gå igenom deras öron nu när dem fått varsin dos med Frontline. Hoppas dem blir av med skiten nu!

Ikväll är det bara god mat & mys som gäller!

Söndag

    DATUM: 2008-11-09, KLOCKSLAG: 09:24:06

Kvällen igår var supermysig, mycket mat & god dricka. Jag & Boyfriend somnade på soffan vid elva, halv tolv. Vaknade vid tre inatt & gick in & la oss i sängen nu har vi sovit ut ordentligt. Blir kanske en vända i stan lite senare. Vet faktiskt inte alls vad vi ska ta oss för. Imorgon lär vi gå upp tidigt & köra hem mot Skåneland ;)

Nu är det frukost & kaffe som väntar!

Lördagslyx

    DATUM: 2008-11-08, KLOCKSLAG: 18:20:01


Nu är både ånkel & Anki hemma & vi är i fullgång med middagen. Korkat upp en flaska vitt vin & myser. Blir en riktigt lyxmiddag ikväll! Till förrätt blir det färska räkor ungsbakade i vitlöks & chiliolja & bröd, till huvudrätt ska vi ha grillad fläskfilé, stor blandsallad, rostade potatisskivor med havssalt & färsk timjan på & som avslutning på det hela ska vi äta banana splitt!

& ni därhemma, ni behöver inte oroa er, vi stortrivs i storstaden!

Monster Jam @ Globen!

    DATUM: 2008-11-08, KLOCKSLAG: 16:12:25



Herrejesus vilket drag! Det var fantastiskt! Monstertrucks, FMX, brinnande kille som föll från en lift, you fucking name it. Väl värt pengarna iallfall. Grave Digger vann rubbet såklart  & Jonas Bodin fick publikens fulla stöd i FMX:en ;)






Nu är vi tillbaka efter en heldag på Globen. Sitter i en tom lägenhet & väntar på ånkel. Haha. Hoppas ni har haft en lika bra lördag som vi. Bilder kommer senare!








Bilder från:
gravedigger.com, reliantpark.com & danielbodin.com

Heldag på stan!

    DATUM: 2008-11-07, KLOCKSLAG: 18:10:47


Vi är nästan precis hemkommna från stan. En riktigt hel dag men dock bara fönstershopping! Vi har haft super mysigt, hunnit med hela drottninggatan, gamla stan gånger två, NK, Gallerian & några avstickare. Även fikat med Nicholas & sen avrundade vi dagen med ett glas vin på 19Glas i gamla stan.

Snart ska vi laga middag. Kassler med pommes frites & bearnaisesås. Måste sträcka ut mig på sängen först bara, har så förbannat ont i benen efter allt springande! Haha. ;)

Morgonmys

    DATUM: 2008-11-07, KLOCKSLAG: 08:35:06

Godmorgon!

Igårkväll var vi alla trötta, tror vi Boyfriend somnade vi lite efter nio & jag vid tio. Vaknade sju imorse, låg & mös till halv åtta ungefär. Nu är vi pigga & utvilade & redo för en dag på stan. Morbror är hemma änsålänge så vi passar på att dricka lite kaffe & snacka. Ska snart hoppa in duschen & göra oss redo.


Tog bara med stora kameran hit, vilket jag nu ångrar eftersom den är sjukt tung att bära, men jag får väl strukturera om i väskan! Lite bilder måste vi ju få med oss hem. Hoppas bara man får ha kameran med sig in i Globen imorgon så jag kan ta lite bilder från showen! Nä, nu är det bara en massa svammel. Hörs senare & då har jag förhoppnmingsvis lite bilder också.


Mätt & belåten

    DATUM: 2008-11-06, KLOCKSLAG: 18:55:55


Jag & älsklingen bytade om & gick ner till t-banan & åkte till Skärholmen. Gud så stort det har bilvit! & fint! Vi åt lite, jag libanesiskt & boyfriend kebab, tittade i affärer & mös. Köpte lite julsaker på Basehome. Söta änglar & en tomte på en trähäst. =) Det är ju första julen i vårt nya hem & julsaker det äger vi inga, så att vi dessutom fyndade gjorde ju inget. ;)

Nu har vi slängt på myskläderna & ätit supergod middag. Morbrors berömda köttbullar i sås! Ska dricka en kopp kaffe & sen läsa lite tror jag..

Jag saknar mina katter redan! Puss på er!

El stockholmo!

    DATUM: 2008-11-06, KLOCKSLAG: 13:41:10

Nu är vi äntligen framme! Har burit in alla våra grejer, druckit lite kaffe & kommit iordning. Ska väl snart klä på oss lite anständiga kläder & kika runt. Var ju trots allt ett år sen vi var här sist. ;) Imorgon blir det nog stan. Storstan & inte pyttelilla Vårberg & Skärholmen.

Vilket fall som helst är det jätteroligt att träffa min morbror!


Nu åker vi!

    DATUM: 2008-11-06, KLOCKSLAG: 05:43:50


Japp, nu har vi lastat bilden & gått igenom det sista. Allting ska vara med. Har gjort en kanna kaffe & stärker mig nu inför den sextimmars långa resan! ha det fin alla så hörs vi sen!

Godmorgon förresten! ;)

Packat & klart!

    DATUM: 2008-11-05, KLOCKSLAG: 22:37:11


Efter en lång & intensiv dag på jobbet är jag nu hemma igen & har precis packat färdigt allt & fixat med tvätten. Jesus vad mycket jag ska släpa med mig! Kvinnligt fenomen kanske? ;) Nu är det sen middag som gäller, sen dusch & ett par timmar på kudden. Vi kör vid sex imorgonbitti.

Puss!

Pigg & vaken!

    DATUM: 2008-11-05, KLOCKSLAG: 07:30:27

Sitter i soffan & kurar, tänkte göra en kopp thé nu & titta på nyhetsmorgon. Blir en låååång dag på jobb & lite halvt stökig, men det får gå! Det enda jag tänker på är att vi ska upp vid femtiden imorgonbitti & köra till Stockholm. Puuh! Vi valde att ändå köra eftersom då kan vi stanna på vägen & göra saker, se saker. Plus att man blir lite mer flexibel. Jag & hjärtat har alltid så kul på våra bilturer! =P

Nä, thé & lite morgonmys med katterna i soffan!

Bland stockar & sten.

    DATUM: 2008-11-04, KLOCKSLAG: 16:27:49

Dagen har spenderats ute hos Emmelie, mycket kaffe & skitsnack, men även en långpromenad i skogen & en god lunch har vi hunnit med. Nu är jag hemma igen & fortsätter med tvätten. Vill ha undan allt eftersom vi åker till Stockholm på torsdag morgon. Borde egentligen packa idag, för imorgon jobbar jag från 9.30-20.15, så då vill jag nog bara raka vägen ner i sängen!

Carina kommer lite senare & då ska vi ta en titt i Harley's öron & se om vi kan få någon rätsida på det & sen ska vi klippa klorna på mina 3 monster! ;)

Happy monday!

    DATUM: 2008-11-03, KLOCKSLAG: 21:07:12


Bilbesiktning, fika med Emmelie, tvättat, ätit god mat & nu kvällsmyser vi framför TV'n. Dessutom har både jag & boyfriend fått två lönande samtal. Ser ut som turen är på vår sida idag! =)

Angående samtalet jag fick igår, så ska jag iallafall gå bredvid en dag nästa vecka & om jag gillar det ,ska dem försöka styra upp så att jag får gå utbildningen & komma igång & jobba. Sjukt roligt! Hoppas, hoppas, hoppas!

Nu är det Matakuten på TV. Vi hörs imorgon, natti!

Bilprovningen #2

    DATUM: 2008-11-03, KLOCKSLAG: 09:44:24

Har precis ätit frukost & sitter nu & tittar på Top Model 6 & dricker kaffe. Ska alldeles strax åka till Lomma för att besiktiga min bil. Hoppas den går igenom! När jag kommer hem borde jag städa av här & ta tag i tvätten som jag inte gjort på ett par dagar. Haha! Hörs senare iallafall! =)

Sunday night.

    DATUM: 2008-11-02, KLOCKSLAG: 21:02:56


Nu är denna damen trött. Full rulle på jobb, ännu en snattare precis innan vi skulle stänga. Dock var det en 13-åring som tagit lösnaglar & inte en galen kvinna! Körde hem till broren & svägerskan & åt en kryddig soppa & en äppelsockerkaka med kanel! Mums. Nu är både jag & älslingen helt slutkörda & myser i soffan.

Trevlig avslutning på denna kalla söndagkväll! Fick förresten ett mycket roligt samtal innan angående jobb! Mer om det imorgon! Puss!

Söndag.

    DATUM: 2008-11-02, KLOCKSLAG: 09:47:50


Gårdagen blev hektisk på jobb. jag skulle gå en timme tidigare, men så blev inte fallet. Tio i fyra ungefär pep det i våra larmbågar & jag ser en kvinna springa ut från både butik i centrat. & jag efter. Det hela slutade med polisförhör & en massa klydd. Kom hem vid halv sex iallafall. Resten av kvällen spenderades framför TV'n med trevligt sällskap.

Idag är det jobb & middag hemma hos min bror. Boyfriend ska fixa lite i trädgården & med min bil. Den ska ju besiktigas imorgon!  Sen är det bara en dags jobb denna veckan, för sen bär det av mot Stockholm på torsdag morgon!

Röd dag.

    DATUM: 2008-11-01, KLOCKSLAG: 11:23:11


Nu ska jag snart åka iväg till jobbet, jobbar bara till fem, så det är en kort dag för mig. Egentligen är alla heögdagar jag jobbar korta men med dubbelt betalt. Det är det som gör det värt att jobba så som jag gör..

Danne & Boyfriend är ute & fixar i trädgården, stackarna lär väl frysa ihjäl. Ikväll kommer iallafall Danne & hans flickvän hit & äter middag, sen blir det lite Wii & TV-mys skulle jag tro. Nästa helg är ju vi i Stockholm! Ska bli superskönt att komma bort lite & samtidigt träffa min älskade morbror!

Puss!

Hannah J

RSS 2.0